Counter-Strike 1.6 DarksTeam

Ще е интересно DT да си има собствени сървъри :)

Това ми мина през главата, ще намера хостери за един classic сървър и един сървър за Traning на отбора :) пак ако се намерат още хора ще са пуснат още сървъри !

сега играете ли някъде?

Това ми мина през главата, ще намера хостери за един classic сървър и един сървър за Traning на отбора :) пак ако се намерат още хора ще са пуснат още сървъри !

(y)

Авторът на този пост е цензуриран за неспазване на правилата на сайта: писане на латиница / SPAM.

Last edited by a moderator:
Ще е интересно DT да си има собствени сървъри :)

И аз съм на същото мнение и та несамо ЦС ами и на други игри ....

Sector му е майката... хакери - никакви

Айде да играем някъде дайте някво ip :)

87.120.254.251:27022 Айде идвайте сам съм вътре :)

Sector му е майката... хакери - никакви

Така да се каже разбирам от amxmodx малко и ако направим за DT сървъри ще сложа плъгини и няма да има "много" хакери.

Аз имам възможност да хоствам и класик-а и трейнинг-а. Ако сте съгласни кажете. BTW едно фр май ще ме уреди със Steam. За играта ми играл съм приятелски 1 он 1 с Дарко, нека ви каже резултата (и 2мата се лигавехме).

Дано по скоро нарпавите че ме дразнят тъпите хакерчета вече :mad:

Аз имам възможност да хоствам и класик-а и трейнинг-а. Ако сте съгласни кажете. BTW едно фр май ще ме уреди със Steam. За играта ми играл съм приятелски 1 он 1 с Дарко, нека ви каже резултата (и 2мата се лигавехме).

батко ако решиш да направиш 1 класик и тренинг ще ти помагаме с квото можем плугинчета и раоти само и само да няма тъпи ламери (хакери) защото в тоя сървър дето играхме с тебе видя играеш играеш и по едно време хакерите почнат да играят на макс :mad:

и ние с PROTECTOR играехме и после влязаха хакерите :mad:

Мисля, че тази тема трябва да се премести в раздела Counter Strike 1.6

Като Ви дразнят хакерите влизате в cs.man1a.com,дърпате си античийта и влизате в игра..
Гаранция Ви давам ,че там няма нито лаг ,нито хакери.
Също така има изобилие от сървъри за всеки вкус.