Counter-Strike 1.6 DarksTeam

Хоствам сървър DarksTeam Classic. IP : 87.120.122.157:27015 Ще има редовно админи и хаковете out

точно така браво на нас с пафката доло хакерите HAhAhAhAhA

Хоствам сървър DarksTeam Classic. IP : 87.120.122.157:27015 Ще има редовно админи и хаковете out

Това е добре. (sun) За другата събота ще можиш ли да пуснеш 1 сървър traning. Ще събера 10 човека от DarksTeam да изиграем едно 5v5 :)

Това е добре. (sun) За другата събота ще можиш ли да пуснеш 1 сървър traning. Ще събера 10 човека от darksteam да изиграем едно 5v5 :)
няма проблеми
BTW Server fly with 1024 FPS

е успяхте да ме зарибите да играя пак cs :D

Хах... :D Вие не сте ме разбрали ! :D:D:D. С KRE73N мислихме само членовете на отбора да го имат като аватар! И мястото кадето пише darklucked да пише неговия ник!

Платформата е моя стила е мой надписите и ефектите по надписите са на darKLuckEd :) кефиме утре ми направи с моя ник :)

На моя да пише Ev0LuT1oN. (nod) И намали тва бяло поле покрай името. :)

На моя да пише Ev0LuT1oN. (nod) И намали тва бяло поле покрай името. :)

Заповядай: Image Hosting, Image Share, Upload Images - PicBG.net - Photos, Pictures, Wallpapers, Albums

Другата събота ще се проведе 5v5 мач.
Ето и моя отбор:

DarksTeam | darKLuckEd
DarksTeam | Dante a.k.a Ev0LuT1oN
DarksTeam | KR373N
DarksTeam | DarkMaster
DarksTeam | pafa7a

Разбира се ако искат !

Сега ще помоля някой друг да се събере 5 човека и да си направим едно 5v5 :) Само форума !

• Like
Reactions: pafa7a
Аз предлагам Дарка за главатар. :D:
Edit: Ако вземем мачове нещо, мога да пускам ventrilo за говорене. :)

Last edited:
Аз ,сам лидера на др отбор пълно pro сам ше ви докажа в игра :) btw после да не кажите че съм с хак ,печелил сам awp golden нa player на Варна турнирите :) много съм опасен с аwp да знайте :D :)

Last edited: