$msquery3 = "$db->Execute("INSERT INTO MEMB_INFO (memb___id,memb__pwd,memb_name,sno__numb,mail_addr,appl_days,modi_days,out__days,true_days,mail_chek,bloc_code,ctl1_code,memb__pwd2,fpas_ques,fpas_answ,country,gender) VALUES (?,?,'MuWeb',?,?,$date,$date,'2005-01-03','2005-01-03','1','0','0',?,?,?,?,?)",array($ps_loginname,$ps_password,$ps_person_id,$ps_email,$ps_password,$ps_recquest,$ps_recans,$country,$gender));
Как да оправя това Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\modules\doregister.php on line 61 на 61 линия пише :
Инсталирах го сичко съм направил както трябва
$msquery3 = "$db->Execute("INSERT INTO MEMB_INFO (memb___id,memb__pwd,memb_name,sno__numb,mail_addr,appl_days,modi_days,out__days,true_days,mail_chek,bloc_code,ctl1_code,memb__pwd2,fpas_ques,fpas_answ,country,gender)" VALUES (?,?,'MuWeb',?,?,$date,$date,'2005-01-03','2005-01-03','1','0','0',?,?,?,?,?)",array($ps_loginname,$ps_password,$ps_person_id,$ps_email,$ps_password,$ps_recquest,$ps_recans,$country,$gender));
Може ли някой да ми каже как се оправя това с регистрациите?Като се опитам да се регна от сайта ми излиза това : Parse error: parse error in c:\program files\easyphp1-8\www\modules\doregister.php on line 61
Качих сървъра, пуснах го, качих си сайта, друго трябва ли да правя нещо по специално за да станат регистрациите ?
Друго друго като за начало вземи махни Ease PHP от машината ти и ползвай XAMPP по добра идея от тази не мога да ти дам :
Като ползвам XAMPP ми излиза еррор и незнам как да го оправя.Начинаещ съм, също ако може някой да ми обясни как да навържа нещата, че да може да се правят акаунти?Мерси много
... Моля тествайте и пишете ако има някакви бъгове за да ги фиксна.