[Release] BattleZone Style By Damian & ReaL

ми виж на 3 ред кво не му е наред просто .. кат си го едитнеш ще се оправи xD

C:\xampp\htdocs\modules\rankings\online.php
Покажи първите 5 ред-а :)

Има ли някой бг език на този web?
Аз пробвах да го преведа правя го УТФ-8 и нищо не се получава..

Едит:
От къде да пускам новини че в админ панела нямаше нищо?!
От къде да сменя Информацията там където пише
Server: DeviL Mu
Version: 0.99b+
Exp & Drops: 9999x & 100%

Как да направя от дясно да има
Топ 10 Играчи
Топ 10 Гилдии
Как да направя Webshop-a
И от къде да редактирам Сървъра от колко дена е онлайн?
Извинявам се че задавам тъпи въпроси но за първи път съм направил сайт на MuOnline
Мерси Предварително. :)

Last edited:
Какво още се занимавате с този web, бре момчета ?
Release-нали сме отдавна нови updates... Името на web-a е сменено на "DarksWeb"...
Иначе продължавайте да си се занимавате със зеленото ни shell-че и се правете на велики, главите горе, носа с отворени ноздри, в очните ябълки - забити игли с ботокс и се кефете...
Но това в никакъв случай не ви прави по-добър от някой или дори нещо! Не говоря само за shell-а или друг up-script, тук има все още незащитени _POST/_GET, то дори в webshop-а на Savoy има разни пропуски ама не му пикаем на главата, нали ?!

• Like
Reactions: Backo
Go to cutenews .. there find options .. then find something about your acc
and edit Damian to - MorgaN

Потърси по коментарите има за всичко решение по коментарите някаде има фиксове ;)

register not work pff i have 97d+99i version db

Last edited:
Аз да Ви попитам... при добавянето на точки ми разрешава само до 4 цифрени числа (9,999) повече не мога да нацъкам. Някой може ли да помогне за промяната на това да може да се слагат 5 цифрени числа (20,000)

Аз да Ви попитам... при добавянето на точки ми разрешава само до 4 цифрени числа (9,999) повече не мога да нацъкам. Някой може ли да помогне за промяната на това да може да се слагат 5 цифрени числа (20,000)

Отвори файла, от който се добавят точките, потърси maxlength='4' или maxlength="4" (разликата е в кавичките). И промени 4-ката на 5.

Отвори файла, от който се добавят точките, потърси maxlength='4' или maxlength="4" (разликата е в кавичките). И промени 4-ката на 5.

Благодаря ти много !

Някой може ли да ми помогне немогат да се адд статс на героите от саита

Имам проблем с регистрацийте дава ми ерор Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\damian\modules\doregister.php on line 61 Ако може някои да ми помогне да пише

имам проблем с регистрацийте някои ако може да ми помогне да пише Parse error: parse error in C:\xampp\htdocs\damian\modules\doregister.php on line 61

Needs for Reset:

1. Max resets: 999
2. Char must be at least 400 lvl
3. Char recieves 300 points for every reset
4. Reset costs 15000000

това от каде се едитва (това го пише като се ресваш)
а и от горе на хедъра пише Devil Mu и него от каде?