На мен ми хареса с изключение на войната, която те изпращат. Иначе историята е много добра. Аз я врътнах. Много е добра играта и много як край. Първата игра в края също много ми хареса. За миг си помислих, че ще свърши по същия начин но не. Твърде кратка е играта 15 charapter-а. Харесва ми, че куките те хващат за превишена скорост или катастрофа а не като GTA с 1000 километра в час и нищо.
Играта е много силна от към история. Гледай всяко едно клипче заслужава си!
на мен най-много ми хареса мисията,където отивате да убието оня дебелак и се качваш на 1 къща и ги стреляш с AMG и след chapter 13 стават много яки мисиите
Аз я подкарах, но не ми хареса въобще. Някак си нямак си няма карма на привличане. По лично мое мнение играйте Call of Duty Modern Warfare 1 и 2. Много добра история имат и 2-те и са супер интересни. Даже сега септември излиза 3.
Пробвах ама идиотите ati са спряли поддръжката на моята видео карта и с последните го дава така гадно.
PLMN още от взимането на заема се знаеше, че ще има нещо такова. Аз събрах парите и си викам айде сега ще му ги върна като обикновенна мисия. Отивам обаче до Джо и само както се пусна клипчето, че го няма в къщи ми стана ясно, че ще става мазало. (angel)
Ако още не се е оправил проблема...
Преинсталирай играта > Инсталирай PhysX ( Когато се инсталира играта, те пита дали искаш да ги инсталираш, дай отметки и на двете и инсталвай )