почнаха мн често и за това вече да говорят (и по новините и навсякъде)...
ебаси простотиите ^^
преди вярвах, но то просто е голяма простотия..
сега вярвам, че просто 2012 ще е годината на промяната, рязко ще се смени управлението на света, сами ще видим иначе за какво иде реч (иначе си е верно, в календара на маите, годината 2012 е последната...)
но строго се съмнявам, че ще се мре ^^
тук сме, не за да мрем, не мислите ли? (имам предвид ние - човечеството ^^)
сички чуха от ванга и айде а и ванга е говорила за 3 световна което е невъзможно в днещно време :d и аз съм екстрасенс и казвам,че на 21 срещу 22 ще се наспя хубаво и то :dсигурно знаете, че 2012 година е предречена от не малко екстрасенси сред, които: нострадамус и ванга, които хич не са за подценяване
Това е въпросният клип за, който феликс спомена Цък. Ще го гледам, когато излезне, изглежда доста интересен и са включени скъпи ефекти. Иначе нямам мнение по въпроса, но смятам, че всепак има нещо вярно. Сигурно знаете, че 2012 година е предречена от не малко екстрасенси сред, които: Нострадамус и Ванга, които хич не са за подценяване. Също така нека да не забравяме и интересният календара на маите, който свършва през 2012 г. Страшното в случая не е самата година, а това, че е предсказана от много хора, което все повече ни кара да си мислим лошото.
Нека всеки си направи сам изводите, пък ако стане нещо - ще му мислим
Пълни глупости..както каза DarkMaster-a "bullshits"
НЯМА ДА УМРЕМ КАТО ДИНОЗАВРИТЕ!
Естествено,и аз ако се правя на екстрасенс и аз ще кажа,че през 2012 е края на света,поради причината,че и други хора са го казали..да не остана и аз назаде..също бях чел някъде,че е имало такива заплахи също през 1995,2000 сега 2012 и 2070.
Майка ми ми каза,че когато е била малка,също са пускали такива слухове..
Така де..не вярваите на такива "bullshits"
Ако ще става нещо такова ме съмнява да стане на точната дата която е казана(година месец и т.н.)
Щеше и в днешно време да има промени(примерно много умрели кучета =] )
Така,че не вярваите на такива тъпи статий..то и извънземни имало..но още никой не ги е виждал..(само клипове..явно монтажи)
Аз предсказвам,че днеска ще се напия много яко(имам рожден ден хуху)
Да бях отишъл в "Ясновидци"
Поздрави,Shakerrrrrrrrrrrrr