Firs7BlooD
New Member
- Reaction score
- 30
хора не бъдете толкоз суеверни .. за други години също говореха така и какво ?! годината мина и си отмина нищо не стана .. 2012 ще е същата
Същият филм но е 1 ва част 2 рата ще излезне ноемрви а и на филма пише 2008 не знайно защо а трябва да пише 2009 тая година излезна и трайлер за него в youtubeИ пак не е този филм, който беше на трейлъра. Само като видях imdb rating-а се уплаших и филма е от 2008.
вероятно най-сигурното място повреме на самият процес на разрушаване (ако изобщо става дума за такъв) ще е в небето, на борда на някой хеликоптер. така поне си мисля аз, но не се знае и какви климатични опасности ще настъпят, но както казах - почакайте и ще видим.
Иначе прочетох адски мн неща относно Нострадамус, погледах и научни клипчета и сглобих всичко в едно и се получи интересна история...Как да разберем дали цялата работа е лъжа -> Ето така, ако началото на 2012 има "лека" трета световна война, Бойко стане президент, (Бербатов ще има дете :/), то тогава -> да, ще се случи нещо още по-ужасно в края на същата година, но дали ще бъде с кофти край за човечеството.. ще видим ^^
Аре да идва по-бързо тоя край, че не ми се живее вече. . !!