[AD] XTYLING-Mu 98r Exp: 80x Drop: 40%

Въоръжете се с търпение че той сега "мисли" хахахахаха ей в web-tourist дори не могат да ти помогнат :)

кой го направи да си признае бързо :)

опитай с прокси и ще ти го отвори ^_^ :)

а иначе за това :
Давай да те видиме отново :) с тази разлика че ти си оставаш плюнка на общия фон ... не си виновен ти просто тенденцията е такава :) не парадирам с дебилизъм (нещо чипично за теб) и с това колко съм знаещ и можещ за разлика от теб. Отговорих ти директно че си в голяма грешка без да съм имал за цел да те депресирам което в същност е се получи ...

написал съм едно + така си прави изводите сам :)

ПС: спирам до тук че нямам намерение да те чакам по час време да "мислиш" тъпни с които се повтаряш постоянно
не ме занимавай с твойте тъпи изцепки че ми омръзна да ти отговарям очите че ти си бая назад, няма значение че си по голям ама си оставаш дебил и то от ония големите :D :D :D

Екстайлинг доста ти е интересен уеба.Отдолу има 2 пъти едни и същи новини още кой знае какво се повтаря...

когато блокирам някой потребител излиза таймер с до кога е блокиран потребителя (ако съм го блокирал за дадено време) :) ето ти демо http://xtyling.net/

И с прокси същото беше :) защо ли :) :)

• Like
Reactions: WineR
И с прокси същото беше :) защо ли :) :)
аз да не съм някъв ламер да ме хакни някой ако имаш натова в предвид ?!
защо ли не си пишем в скайп като имаш такъв зор да ми пишеш ? а Ако нямаш просто спри да ми спамиш темата

Нали мога да спра ако искам ? :)

• Like
Така уеба е по добре!!!

promociq otblock na 1 geroi = 1 vau4er 5/10 LV :D za informaciq pi6ete na toq skYpe (vaji za geroi koito sa praili BUGa s STONE :D:D )
(xaxa)

http://xtyling.net/ - Users Online: 86 (14:44 ч.)
http://xtyling.net/faq -- > Информация за сървъра - Users Online: 55(14:44 ч.)

тая информация е много стара и не се ъпдейтва автоматично но тези дни ще го направя авточатично да го пише :) иначе ако невярвате че има толкова онлайн влезте с тестовия Acc: test Pass: mu :)

Когато си влизаш в акаунта пише нещо то сорта: XTYLING-MU FoReVaR ! Ти значеш ли как се пише завинаги на английски ?

И там си същия кретен.Добре че последния виц в сайта ти не си го писал ти !!!

Last edited:
  • Like
И там си същия кретен.Добре че последния виц в сайта ти не си го писал ти !!!
незнам нете ли е срам да се занимаваш още с децата ? и междодругото всичко в сайта аз ги го пиша :) сам си подържам сървъра.

Напиши го три пъти и ще си повярваш сам...

• Like
Напиши го три пъти и ще си повярваш сам...

немога да разбера дрътко като теб кво прави тук ами не си гледа работата и близките си ами е тръгнал да се занимава с децата в форума... (shake)(shake)(shake) чесно да ти кажа за притеснение си е да те гледам тук :x аз вече мисля да спра да се занимавам с пенсионери :) тъй като вече не са на мода :) така че ще те помоля най очтиво да не ми флудиш по темата.

Last edited:
незнам нете ли е срам да се занимаваш още с децата ? и междодругото всичко в сайта аз ги го пиша :) сам си подържам сървъра.

чудя се как не си объркал някой код...неможе някой да не ти помага (nqh)

btw... ти за дете ли се имаш (xaxa)

чудя се как не си объркал някой код...неможе някой да не ти помага (nqh)

btw... ти за дете ли се имаш (xaxa)

ми както гледаш не съм а иначе на 17 години за пенсионер ли да се имам ?

ми както гледаш не съм а иначе на 17 години за пенсионер ли да се имам ?

Ми и аз съм на 17, но се имам за мъж, не за дете ;):

и съм го доказал, за разлика от теб. Нищо мъжко не виждам в теб ;): .
Вземи се стегни малко. Вземи се в ръце.