[Help] Webshop 1.0L

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
Някой да има готов webshop за 1.0L версия ?
че моя нещо скапан , като си купят итем дава им още 1 итем бронзе армор на фулл и като цукнат на него ги дисконектва.
 

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
да пробвал съм го но няма картинки на итемите като избереш итем при това на 1.0Л са с друго име итемите

+ това 1.0Л има за ДЛ итеми , дарк равен , хорсе и т.н
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
ще си ги направиш толкова ли те марзи следващия път прочети правилата че трия темата
 
  • Like
Reactions: FiReStYlE

DoKToPa

Active Member
Joined
Aug 21, 2008
Messages
368
Reaction score
46
ползвай Advanced WebShop v 0.9b от "Search" бутона мисля че ще ти тръгне...
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
да пробвал съм го но няма картинки на итемите като избереш итем при това на 1.0Л са с друго име итемите

+ това 1.0Л има за ДЛ итеми , дарк равен , хорсе и т.н

Боже господи... Ти имаш ли май малко представа как се изменят кодовете за версии по-високи от 97д+99и? Итемите Adamantine, Embroidered, Magus, Storm в 99б да кажем са просто с различни имена и е направено така, че да се носят от лорда ! Ето ти и как се изменят имената:
Code:
Adamantine -> Dark Master
Magus -> Dark Steel
Embroidered -> не се сещам
Storm -> Adamantine
 
  • Like
Reactions: FiReStYlE

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
тогава как да го оправя тоя webshop 97d-99 да показва картинката когато се избере итем

p.P : има някъв проблем като си копуваш итем : Нямате свободно място за да ви бъде добавен този предмет: при това нямам нищо нито в херото нито в сандука , провах с други потребители и при тях същото не аддва итемите
 
Last edited:

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
webshop/wshconf.php :]:): и сега намираш:

Code:
$webshop['image']['path']		= 'index/items';	// Item image directory ( no trailing slash at the end ) (default is "index/items")
$webshop['image']['whshow']		= [COLOR="Red"]true[/COLOR];			// Show images in the warehouse display ( true / false )
$webshop['image']['addshow']		= [COLOR="Red"]true[/COLOR];			// Show images in the item adder ( true / false )

true > да показва картинките
false > да не ги показва

:sun: Goog Luck
 

Murder

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
502
Reaction score
74
тогава как да го оправя тоя webshop 97d-99 да показва картинката когато се избере итем

p.p : има някъв проблем като си копуваш итем : Нямате свободно място за да ви бъде добавен този предмет: при това нямам нищо нито в херото нито в сандука , провах с други потребители и при тях същото не аддва итемите

това е защото не си си отфарял сандъка...
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
Това ще чере че докато не си отворят съндъка няма да видят предмет ;)
 

aLegRo0

New Member
Joined
Aug 20, 2008
Messages
419
Reaction score
22
Искам да питам някои който расбира как да си оправя итемса в webshop 97d дето го е качил мефо ако някои може да ми го оправи да пише::(:​
 
Last edited:

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
значи смених го това от конфинга с index>image и пак нестава не дава картинка и ето снимка на другото което ми трябва
1227862_orig.jpg


Също ми трябва последно което ми трябва е как могат потребителите да си изтриват итемите или да ги продават обратно от webshopa ?
 

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
нищо не намирам там , сигурен съм че май не е от там там съм превел цялото меню от другаде е гледах в wshconf> последните редова има там такова и съм го едитнал ама не го дава

Edit: ето пика дето още не показва итемите, при което съм показал пътя до картинките

1227868_orig.jpg
 
Last edited:

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
още малко остана помогни ми да дойдеш да го довършим
 

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
оф пиши да дойдеш че изцяло сега шопа не работи
 

special

New Member
Joined
Sep 27, 2008
Messages
22
Reaction score
1
А защо при инсталването на Уеб Шопа ми показва тва


Verifying required extensions:OK
Changed database context to 'MuOnline'.
 

diablo21

Banned
Joined
Sep 9, 2008
Messages
1,052
Reaction score
475
сигурно различни датабази си задал
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
683
Reaction score
693
Влизаш в папка "install", отваряш "create_tables.sql", влизаш след това в "Start Menu->Programs->Microsoft SQL server->Query Analizer", след това избираш БД "MuOnline", копираш таблиците в "create_tables.sql" и ги "Execute". След това отваряш "create_proc.sql" и повтаряш процедурата!