F FreeZinG New Member Joined Oct 25, 2011 Messages 19 Reaction score 0 Oct 31, 2011 #21 хора защо като взимам нещо от уебшопа ми дава различен предмет взех 1 King фулл и ми излиза бронз каска и т.н. помогнете плс скайп : cyclone., (с точката и запетаята)
хора защо като взимам нещо от уебшопа ми дава различен предмет взех 1 King фулл и ми излиза бронз каска и т.н. помогнете плс скайп : cyclone., (с точката и запетаята)
F FreeZinG New Member Joined Oct 25, 2011 Messages 19 Reaction score 0 Oct 31, 2011 #22 special said: А защо при инсталването на Уеб Шопа ми показва тва Verifying required extensions:OK Changed database context to 'MuOnline'. Click to expand... значи е инсталиран (sun)
special said: А защо при инсталването на Уеб Шопа ми показва тва Verifying required extensions:OK Changed database context to 'MuOnline'. Click to expand... значи е инсталиран (sun)
ivowe3 Wiki Joined Apr 1, 2009 Messages 1,220 Reaction score 1,281 Oct 31, 2011 #23 FreeZinG said: значи е инсталиран (sun) Click to expand... Казва ти че трябва да направиш wshconf.php Code: $webshop['mssq']['db'] = 'MuOnline'; // Database name $webshop['mssq']['dbacc'] = 'MuOnline'; // Default "MuOnline"
FreeZinG said: значи е инсталиран (sun) Click to expand... Казва ти че трябва да направиш wshconf.php Code: $webshop['mssq']['db'] = 'MuOnline'; // Database name $webshop['mssq']['dbacc'] = 'MuOnline'; // Default "MuOnline"