[Help] Secure for MuServer Databese

iliqas

New Member
Reaction score
1
Някои може-ли да ми помогне да си защита сървара че само ми хаквад датабасето плз HELP ME! :sweat:

човек как няма да ти дропват character.class.php като ползваш обикновен му веб и наи големия нооб ще го хакне вземи един веб от тука има доста добри на Bupyc,Omaru,Damian

е тука ме оби ? какви дупки има ? sqlServer 2000 ..? мм интересно бтв изясни си като цяло какво прави тази програма :) защото тя не отговаря за това какво съхраняваш вътре :) , но като цяло.. да ти правят такива неща с ДБ.. или някой ти знае пасс-а или ползваш найстина "пробит" уеб или пасса ти не струва :)

има си 1 дупка в сял 2000 която лесно може се орпави става дума за достъп към датабазите на муонлайн

е тука ме оби ? какви дупки има ? sqlServer 2000 ..? мм интересно бтв изясни си като цяло какво прави тази програма :) защото тя не отговаря за това какво съхраняваш вътре :) , но като цяло.. да ти правят такива неща с ДБ.. или някой ти знае пасс-а или ползваш найстина "пробит" уеб или пасса ти не струва :)

Az lichno moga da ti pokaja dupki w sql 2000 (sajelqwam mnogo che pisha taka no mi se precaka flex type w nai-skoro wreme shte edit posta si)
r00t

к пиши ми на лични :) интересно ми е

Az lichno moga da ti pokaja dupki w sql 2000 (sajelqwam mnogo che pisha taka no mi se precaka flex type w nai-skoro wreme shte edit posta si)
r00t

:chuckle: :chuckle: :chuckle: :chuckle: :chuckle: :chuckle: :chuckle:

Какво значи "дупки" в MsSQL2000 ?!
Това, за което сте чували и сте видяли не са дупки, а опции на сървъра / клиента и връзката между 2те... Например SQL Terminal-а... (port 1433), драска се скрипт, пример на perl за bruteforce с речник от думи/букви и цифри или други примери и се пуска auto reconnect .. Еми блоките си 1433 и т'ва е...
Другото е, в зависимост от OS-а, претоварването от връзки (DoS), но не намирам и в това смисал на "дупка", като това също си зависи от сървъра (опции)...

ще ме извиняваш ламер ама ти правиш ли разлика между my sql и ms sql

вобще имаш ли представа колко са различни двете неща

Аууу, таман отивам за пуканки , връщам се и ти вече го затапи.. неможеш ли да овърташ... :]:)::angel2:

абе точно тръгнахте да ме вкарвате в страшни филми :) ако учите нещо от типа на КСТ ще учите за бази данни и прочие и ще разберете, че огромен % от подобни проблеми са от "зад кормилното устройство" от грешки който той допуска и .. дъра бъра ..

абе точно тръгнахте да ме вкарвате в страшни филми :) ако учите нещо от типа на КСТ ще учите за бази данни и прочие и ще разберете, че огромен % от подобни проблеми са от "зад кормилното устройство" от грешки който той допуска и .. дъра бъра ..

т.е. човека..

както казва на един приятел баща му (фотограф) :

- Аз хубу имам апарат за 3600$ ,ама кат' го дам на някой друг ще разберете ,че има значение и зад апаратното устройство :)

:blink::blink::blink: (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl) (rofl)

Е то нали се е SQL за него разлика никва (rofl)

Да де ама одеве пропуснах да спомена и че MySQL ver 2000 е от новитa версия открита от @ Shaker

Аз няма да си я тегля щот виж колко бъгове и дупки има...

diablo12 ти си станал голям хакер ееееееееее хахаха

аз бих се заел да ти помогна добавиме в скайпа..