- Reaction score
- 150
Както виждаш тъпако грешките са умишленипоправи си грешките... как са могли администраторите да ти приемат такава тема пълна с грешки... незнам
както виждаш тъпако грешките са умишлени
хахаха умишлени значи тва ""дижеите"" е умишлена грешка ааа ? ам как ще се оправдааеш с тва "наи ненормалните" неграмотнико !!!
само знаете да мрънкате, бахти лайната
абе ти ли ще ми говориш за грамота?защо според тебе е в кавички бе олигофренче откъсано?хахаха умишлени значи тва ""дижеите"" е умишлена грешка ааа ? ам как ще се оправдааеш с тва "наи ненормалните" неграмотнико !!!
по-грозен от тебе?стига бе такова нещо неможе да съществува ;(я духай ве педал грозен
тъпичкият си ти бе момче само че неможеш да се осъзнаеш,както казваше дядо ми като бях на твоите години спокоино ще пораснеш и ще поумнееш,дано да се случи и с тебе това защото иначе просто не те виждам по на високо от ранга на клошар.хахаха ам тогава защо "наи ненормалните" не е в кавички ве убитник
написал си го в кавички за квот си тъп и незнаеш кво значи dj за тва си го написал в кавички
тъпичкият си ти бе момче само че неможеш да се осъзнаеш,както казваше дядо ми като бях на твоите години спокоино ще пораснеш и ще поумнееш,дано да се случи и с тебе това защото иначе просто не те виждам по на високо от ранга на клошар.
до сега в пазарско менте несъм се облякъл за разлика от тебе така че хората нека сами си направят сметката дали съм аз клошар.не си на 13-14 на 15 си моя грешка:d: аз да не съм на 13 - 14 години че да ми пешеш тей ве гнусен, и това че дядо ти не те е харесвал и ти го казва това не означава че трябва и ти да го кажеш на някого. аз съм го минал тоя "ранг на клошар" но проблема е дали ти си го минал.
до сега в пазарско менте несъм се облякъл за разлика от тебе така че хората нека сами си направят сметката дали съм аз клошар.