PHP:най-лесно от изброените.
$a = 10;
a = 10
$a = 10;
Ако имаш необходимия софтуер и условия за работа НЕ Е ТОЛКОВА ТРУДНО!
Къф software аз ти говиря старият начин... Notepad, Wordpad, а не с NetBeam или Notepad++!!
Така и баба знае... Първо да свикнат по старомодният начин, а тогава да се мятат на Softwares for Pro...
Къф software аз ти говиря старият начин... Notepad, Wordpad, а не с NetBeam или Notepad++!!
Така и баба знае... Първо да свикнат по старомодният начин, а тогава да се мятат на Softwares for Pro...
По твоята логика тези който разбират от другите две неща да не мислиш, че не ползват някъв софтуер който малко или много да им помага?
+1 sNG
Няма разлика!Ти ако не знаеш,дори да си с Notepad++ -> пак няма да помогне.Просто НП++ е по удобно,някак си по така са <b color="blue">-нати и по бързо се чете.С нотепад е същото просто става по бавно.Къф software аз ти говиря старият начин... Notepad, Wordpad, а не с NetBeam или Notepad++!!
Скивай ся, ти и sNG не сте ме разбрали правилно... Няма нищо лошо в това да се използва Software, но идеята ми беше да се научат първо на Notepad или Wordpad да видят дали ще става от тях Developers or "Coders", пък след това могат да си ползват кот си искат... Искам да кажа, че с програми е лесно и така няма да научат на какво ниво са... щот отидат ли да кандидатстват за работа и ако работодателя иска да види възможностите им, а пък те немогат да вържат 2 реда без Drop-down-а на някой software ... Къде отиват тогава?