[Help] New table

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Мое ли да кажете как да си сложа нова таблица в сите MuWeb 0.8 ето картинка:

Ето и индекса
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Code:
<?
include('config.php');
$query = "SELECT TOP 5 Name,cLevel,Reset from Character order by Reset desc , cLevel desc ";
$result = mssql_query($query);
echo '<TABLE border=0 cellPadding=0 cellSpacing=0 >
                          <TBODY>
                          <TR>
                            
                         
    <TD align=left vAlign=top><A 
                               
                              
  </TR>
                          <TR>
                            <TD align=left  
                            vAlign=top>
                              <TABLE border=0 cellPadding=10 cellSpacing=0 
                            
                                <TBODY>
                                <TR>
                                
          <TD align=middle vAlign=center>
            <table height=30 cellspacing=0 cellpadding=0
                                width=155 border=0 >
              <tbody
              <tr> 
           <td valign=top align=left width=0 height=0><span class="style50">#</td>
           <td valign=top align=left width=0><span class="style50">Name</td>
           <td valign=top align=center width=0><span class="style50">Level</td>
           <td valign=top align=right width=0><span class="style50">Resets</td>
</tr>';

for($i=0;$i < mssql_num_rows($result);++$i)
{
$row = mssql_fetch_row($result);
$rank = $i+1;

echo "<tr><td valign=top align=left><span class='style50'>$rank.</td>
<td valign=top align=left><span class='style50'>$row[0]</td>
<td valign=top align=center><span class='style50'>$row[1]</td>
<td valign=top align=center><span class='style50'>$row[2]</td>

</tr>";
}
   
           

?>
                  </tbody> 
                </table>
				
				</TD>
        </TR></TBODY></TABLE></TD></TR>
                          <TR>
                             
                          </TD></TR></TBODY></TABLE>
Gaso знае какво да прави от тук на сетне ;)
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
А тва има ли значение де ще го сложа?
 

Gasolincho

Well-Known Member
Joined
May 15, 2008
Messages
682
Reaction score
690
А тва има ли значение де ще го сложа?

оправено е! позволих си да оправя и едни други грешки :) а и пътят на TOP 5 трябва да е
Code:
modules/rankings/TopCharachters.php
 

Attachments

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
А къв код треа сложа под тоя за топ5 за да има таблица топ5 гилдии??
 

Anarxiq

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
408
Reaction score
80
Code:
            <table class="forumline" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="160">
                <tbody>
                  <tr>
                    <td colspan="3" class="cathead"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                        <tbody>
                          <tr>
                            <td background="images/darkSilverHeader_01.gif" width="30"><img src="images/spacer.gif" height="25" width="30"></td>
                            <td align="center" background="images/darkSilverHeader_03.gif"><strong>Топ 5 Гуилд</strong></td>
                            <td background="images/darkSilverHeader_05.gif" width="30"><img src="images/spacer.gif" height="25" width="30"></td>
                          </tr>
                        </tbody>
                    </table></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td background="images/darkSilverFooter_05.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                    <td width="911" height="1" align="center"><img src="images/spacer.gif" height="1"></td>
                    <td background="images/darkSilverFooter_06.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td background="images/darkSilverFooter_05.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                    <td class="row1"><?php  include("modules/rankings/top_5_guilds.php"); ?></td>
                    <td background="images/darkSilverFooter_06.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td background="images/darkSilverFooter_05.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                    <td align="center" height="1"><img src="images/spacer.gif" height="1"></td>
                    <td background="images/darkSilverFooter_06.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="1" width="16"></td>
                  </tr>
                  <tr>
                    <td colspan="3"><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%">
                        <tbody>
                          <tr>
                            <td background="images/darkSilverFooter_01.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="13" width="16"></td>
                            <td align="center" background="images/darkSilverFooter_02.gif"><img src="images/spacer.gif" height="13"></td>
                            <td background="images/darkSilverFooter_04.gif" width="16"><img src="images/spacer.gif" height="13" width="16"></td>
                          </tr>
                        </tbody>
                    </table></td>
                  </tr>
                </tbody>
              </table>
eто това ползвам аз за топ5 гуилд

може да има някаде грешки в твоя сайт
 

Similar threads