[Help] Add table to webshop

LamerFly

New Member
Joined
Sep 10, 2008
Messages
21
Reaction score
0
здравейте на всички .. знам че въпроса ми ще е доста тъп но си струва да опитам .. значи направих си webshop инсталирах до всичко точно но няма нито един предмед ако някой може да ми помогне , моля да пише :;:)
 

parsy

New Member
Joined
Apr 9, 2008
Messages
351
Reaction score
152
Има много готови Магазини просто виж за коя версия ти трябва и си го изтегли !!!
 
  • Like
Reactions: Ca4yYy

bAbAByHa

New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
35
Reaction score
0
И да е готов пак иска нещо да се направи за да се сложат предметите ... някой не може ли да се хване и да обясни ....
 

bAbAByHa

New Member
Joined
Sep 7, 2008
Messages
35
Reaction score
0
Изтегли си готов и аз препорачвам
Ех... не се прави на голям разбирач и не повтаряй parsy ! Ако искаш да кажеш нещо направо го дай !
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
за 1.0l някои има ли Шоп ?
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
astra2008 потърси преди да пишеш
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
чесно казвам търсих гоогле тук или ми трябват цайси или нз.Моляви даите линк към Шопа или темата
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
Гледах Целия Форум Наи вече Release. Плс Даите Линк
 

Bupyc™

New Member
Joined
Jul 10, 2008
Messages
504
Reaction score
327
Отвори в папката Install table.txt и там всички фаилове с таблици...
Отфори Query analizer и ги рънни и 3те поотделно в дб муонлине и даваи run няма да имаш проблеми
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
аз направих по др начин ама пак стана. отворих Query analizer и предметите ги аднах на MuOnline f5 и стана
 

LamerFly

New Member
Joined
Sep 10, 2008
Messages
21
Reaction score
0
благодаря искрено на всички за помоща но се справих вече :)
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
а някои ще ми кажели защо ми изписва така.... Server: Msg 208, Level 16, State 1, Line 1
Invalid object name 'WebShop'. значи версията ми е 0.97+0.99 Итемите са за тази версия но просто така ми пише като ги адна в МуОнлине датабасе Моля ви Хакерчета помогнете
 

Astra

New Member
Joined
Sep 1, 2008
Messages
384
Reaction score
91
ае де хора моля ви някои да ми хелпне
 

RhysFox

New Member
Joined
Jun 30, 2008
Messages
918
Reaction score
298
astra2008 спри с двойния пост... Като ти прочетат съобщението, ще ти помогнат :) Аз и да исках да ти помогна не мога защото не се занимавам с WebShop а и честно казано на мене много много не ми харесва ;)
 

Similar threads