[Help] Add table to webshop

LamerFly

New Member
Reaction score
0
здравейте на всички .. знам че въпроса ми ще е доста тъп но си струва да опитам .. значи направих си webshop инсталирах до всичко точно но няма нито един предмед ако някой може да ми помогне , моля да пише :;(:

Има много готови Магазини просто виж за коя версия ти трябва и си го изтегли !!!

• Like
Reactions: Ca4yYy
И да е готов пак иска нещо да се направи за да се сложат предметите ... някой не може ли да се хване и да обясни ....

Изтегли си готов и аз препорачвам

Ех... не се прави на голям разбирач и не повтаряй parsy ! Ако искаш да кажеш нещо направо го дай !

чесно казвам търсих гоогле тук или ми трябват цайси или нз.Моляви даите линк към Шопа или темата

Гледах Целия Форум Наи вече Release. Плс Даите Линк

Отвори в папката Install table.txt и там всички фаилове с таблици...
Отфори Query analizer и ги рънни и 3те поотделно в дб муонлине и даваи run няма да имаш проблеми

аз направих по др начин ама пак стана. отворих Query analizer и предметите ги аднах на MuOnline f5 и стана

благодаря искрено на всички за помоща но се справих вече :)

а някои ще ми кажели защо ми изписва така.... Server: Msg 208, Level 16, State 1, Line 1
Invalid object name 'WebShop'. значи версията ми е 0.97+0.99 Итемите са за тази версия но просто така ми пише като ги адна в МуОнлине датабасе Моля ви Хакерчета помогнете

ае де хора моля ви някои да ми хелпне

astra2008 спри с двойния пост... Като ти прочетат съобщението, ще ти помогнат :) Аз и да исках да ти помогна не мога защото не се занимавам с WebShop а и честно казано на мене много много не ми харесва ;)