C този саит имам 2 Проблема ^^ и нз как да ги оправя ето ги и тях!
1.Котато инстална саита нямам сървър инфо Топ Играчи и Топ Гилдий! 2.Когато отида на Регистър ми пише Новини! И саита е Луд :nod: евала ::
C този саит имам 2 Проблема ^^ и нз как да ги оправя ето ги и тях!
1.Котато инстална саита нямам сървър инфо Топ Играчи и Топ Гилдий! 2.Когато отида на Регистър ми пише Новини! И саита е Луд :nod: евала ::
свали си последния упдейт 1.7
но аз лично доста неща видях че му липсват на сайта и съм си го оправил само 2-3 неща остана омару да помогне да вградя като в юзер панела и сайта е 100% упдейтнат
Ами дори да го посоча не излиза някаква информация.Аз искам и като се цъкне да ми дава информация- отнася се също и за TOp Guilds .Случайно някой ако знае как се поправя да пише.
Ами дори да го посоча не излиза някаква информация.Аз искам и като се цъкне да ми дава информация- отнася се също и за TOp Guilds .Случайно някой ако знае как се поправя да пише.
Абе момче не слагай на мувеб ранкинга... остави този с който е сайта... а ако не ти работи както ш кажеш про4ети по назад и виж... как да си го оправиш има го...:blush:
Успях да си го настроя като кликнат в/ъ героя да префърля "кликащия" в модула ranking ,където показва инфо за героя ,но немога да настроя това ,когато с мишката посоча ника да ми излиза иформацийката .Any idea?