Aragorn
Well-Known Member
- Reaction score
- 312
Май нашия човек е взет от тука а?
кфа е тази игра и дали се играе multiplayer?
Май нашия човек е взет от тука а?
Интересно.... В WebZen все още чакаме s5.4 да излезе а вие ми говорите, че ще излиза s6. Ако излезе то няма да е официален продукт. Нещо като така наречените "4 лвл крила", който далеч не са на WebZen.
ПП: Баланс м/у героите в МуОнлине винаги е имало, просто сървърите, който правите не са до ~2400 точки на максимално развитие, а някакви неземни статсове... За това славата на му не е кой знае каква. Повечето хора си мислят, че в тази игра не се подбират определени статсове, а всеки герой има определен и давай като последния идиот прави ресове и помпай по 10 мин колби в някои фънка. Пример лорда се използва за намиране на камъни, итеми , зен и т.н. Тъй като най-лесно минава евентите на по-ниско ниво. Естествено има предимството в битка, защото прави значително повече дмг. Но слабото му място е бк на защита ( agi ). По същия начин всеки герой има някаква слабост и МОЖЕ да бъде победен от всеки един от другите класове герои. За това не ми разправяйте, че в тази игра няма "БАЛАНС" на героите. Просто с тези жалки подобия на сървъри се разваля целостта на играта. А който не вярва да поиграе малко в официалния сървър и ще разбере за какво говоря.
ПП: Нищо лично към собствениците на сървъри, вие просто ламтите за пари.
s5ep4 Вече излезе
Иевала!!! СИАЗОЪН Шиест щие излиза Иевала!!! И то Преплатена! Кой ще я купич Безплатно последен ?
Ех, че забавно ^^ колко малко ви трябва на вас 10-12 годишните да се зарадвате...s5ep4 Вече излезе
Magare, тъпо магаре.
Ужасно си тъп . 12 годишен може да е брат ти или сестра ти ако въобще имаш. Не усещаш ли че съм се объркал от сайта на Глобал Му? Егати тъпана.
Тъй като по нагоре бях прочел, че се носят слухове, че ще е по силен от БК-то, просто не виждам магия с която може да го победи...
Админите пак спът... малко контрол няма ли ? Оставяте 10 годишни подобия на хора да пишят каквото си искат из форума...Magare, тъпо магаре.
Ужасно си тъп . 12 годишен може да е брат ти или сестра ти ако въобще имаш. Не усещаш ли че съм се объркал от сайта на Глобал Му? Егати тъпана.