Gasolincho Well-Known Member Joined May 15, 2008 Messages 683 Reaction score 693 Jun 27, 2008 #21 Damian_1993 said: Пълна помия братле нямаш апсолютно никаф фкус.Трябва ти още много работа! Click to expand... Първо се научи да пишеш "Абсолютно", "никакъв", "вкус" - така се пишат хлапе не грамотно! :arf2:
Damian_1993 said: Пълна помия братле нямаш апсолютно никаф фкус.Трябва ти още много работа! Click to expand... Първо се научи да пишеш "Абсолютно", "никакъв", "вкус" - така се пишат хлапе не грамотно! :arf2:
Protect Active Member Joined May 30, 2008 Messages 989 Reaction score 150 Jul 4, 2008 #22 ToXiCk said: Пхахахахахахаах Gasolincho му трябвало повече работа не се излагай и на мене не ми харесва много сайта но като се сетя за старият му ......... Просто на него му аресва така аз мисля че стария изглеждаше по хубаво не ако ми дадете тоя нема се сърдя Click to expand... Ти и толкова неможеш бе недоносник,кадето не ти влиза пръста не си бутаи главата!
ToXiCk said: Пхахахахахахаах Gasolincho му трябвало повече работа не се излагай и на мене не ми харесва много сайта но като се сетя за старият му ......... Просто на него му аресва така аз мисля че стария изглеждаше по хубаво не ако ми дадете тоя нема се сърдя Click to expand... Ти и толкова неможеш бе недоносник,кадето не ти влиза пръста не си бутаи главата!
EvoLuTioN Active Member Joined May 3, 2008 Messages 815 Reaction score 164 Jul 4, 2008 #23 Еи добре браво да пляскаме на специалиста няма смеисал само да си хабя думите щом смяташ че си толкова умен ок оправай се!!!
Еи добре браво да пляскаме на специалиста няма смеисал само да си хабя думите щом смяташ че си толкова умен ок оправай се!!!
RhysFox New Member Joined Jun 30, 2008 Messages 918 Reaction score 299 Jul 4, 2008 #24 На мене защо ми се струва, че мястото да се псувате и обиждате не е тука... :blink: Reactions: Filth and JusTFucK
FreestyleR New Member Joined May 14, 2008 Messages 129 Reaction score 19 Jul 14, 2008 #25 Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи..
Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи..
Mephisto New Member Joined Apr 10, 2008 Messages 451 Reaction score 240 Jul 14, 2008 #26 FreestyleR said: Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Кои щи го направи =Master=? кадето още hex незнае да не говорим за едитор на итемчета в сайт
FreestyleR said: Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Кои щи го направи =Master=? кадето още hex незнае да не говорим за едитор на итемчета в сайт
C climber4o New Member Joined Aug 4, 2008 Messages 68 Reaction score 2 Nov 23, 2008 #27 FreestyleR said: Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Дамиан направи админпанел който може да адва итеми и е за Mu Web !
FreestyleR said: Аз си ползвам MuToolz не MuWeb, Защото на MUToolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Дамиан направи админпанел който може да адва итеми и е за Mu Web !
Astra New Member Joined Sep 1, 2008 Messages 384 Reaction score 91 Nov 27, 2008 #28 Damian завижда....
O OmaRuCat Well-Known Member Joined Jun 3, 2008 Messages 531 Reaction score 457 Jan 23, 2009 #29 мисля че имаше някъв скрипт за аддване на итеми от сайта на SkyTeam или някой други не съм сигорен ще потърся ама май е за по старите версий Reactions: JusTFucK
мисля че имаше някъв скрипт за аддване на итеми от сайта на SkyTeam или някой други не съм сигорен ще потърся ама май е за по старите версий
JusTFucK New Member Joined Jun 26, 2008 Messages 64 Reaction score 4 Jan 24, 2009 #30 freestyler said: Аз си ползвам mutoolz не muweb, Защото на mutoolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Хъхъ... верно ли :: Всичко може да се направи стига да разбираш php.
freestyler said: Аз си ползвам mutoolz не muweb, Защото на mutoolz могат да се аддват итеми от сайта по ме кефи, но и на МуУеб може да се направи.. Click to expand... Хъхъ... верно ли :: Всичко може да се направи стига да разбираш php.