Здравейте, надявам се на правилното място поствам. Темата ми се отнася до Всички админи на по-големи български сървър-и. Нека започнем. Играя му от бая време и съм забелязъл,че от много време насам не съм виждам нещо ново по сървърите. Еднакви евенти, еднакви награди общо взето еднаквост в сървърите. По едно време уважавания от всички ни тук в DarksTeam форум - DarkMaster, беше започнал един много убещавапщ според мен проект за му сървър с къстъм инвазий къстим итеми и т.н. щеше да е голяма лудница ако беше видял бял свят. Мисълта ми е защо да има 15 големи бг сървъра с популация средно около 80 човека он, като може да се съберете и да направите един общ сървър но да е пълно със нови и различни неща. Хората имат толкова много идеи, които повече от полувината са напълно постижими. Един сървър с популация 300+ човека. Не мисля,че е невъзможно, просто трудно за направа.
П.С. Ако пиша в грешния раздел, моля да бъде преместена в правилния, а не заключена или изтрита. Мисля че идеята е супер, и бих искал да видя какво мислят читателите на този форум. Все пак това е най-големия порта за МУ в България.
П.С. Ако пиша в грешния раздел, моля да бъде преместена в правилния, а не заключена или изтрита. Мисля че идеята е супер, и бих искал да видя какво мислят читателите на този форум. Все пак това е най-големия порта за МУ в България.