Аз мога да ти ги дам но няма неискам да се копирва такъф достоен сървър !
Аз мога да ти ги дам но няма неискам да се копирва такъф достоен сървър !
и dangerlink е "достоен" сървър но тук ги има и МСБ и файловете нали.. така че не се прави на путка ... с даването на МСБ можеш да си спечелиш само уважениеАз мога да ти ги дам но няма неискам да се копирва такъф достоен сървър !
Хайде като няма да даваш какво правиш тук?
По твоята логика тук са постнати много файлове ... Все едно Дарката да каже "Аз мога да ти ги дам но няма неискам да се копирва такъф достоен сървър !" ... Ако можеш да помогнеш пиши, а не спами!
Защо, не си ги напишеш сам? Точно 1 ден работа за всички монстари без евенти те.
избирай:Дарка си е путак и много рядко помага на някой така че не го намесвай тук.
Дарка си е путак и много рядко помага на някой така че не го намесвай тук.
ти кфо си ял беда и той получава сумати и пари само от тва че влизаме в форума xD
ти кфо си ял бе
ей умници ... тфа че за вас единствения начин за печелене на пари от сайт е с реклами , много грешите .. ще дам пример с гугъл ... те от какво печелят .. от реклами ли .. влезте в google.bg да проверите за реклами.. когато някой влезе в сайта им те получават центове или в квато валута там искате... и кат влизат хора от цял свят .. опа те зеха че станаха богати.. ся ш кажете "хаха по-голяма простия не бях чувал..." в такъв случай ще кажа че тези неща ги знам от леля ми защото случайно gsm.bg & sportal.bg и още няколко сайта са собственост на нейната фирма.. те печелят пари точно по този начин... и от някоя друга реклама ..Aragorn said:о.О получава пари?? някаде да виждаш реклами от които да печели пари? той дори си плача хостинга... тои кфо ми говори...