horsy
Active Member
- Reaction score
- 150
Ко каза, ко ?Ако не си разбрал да ти поясня , кредитите на всички минали играчи ще бъдат възстановени.
Ко каза, ко ?Ако не си разбрал да ти поясня , кредитите на всички минали играчи ще бъдат възстановени.
Ко каза, ко ?
И аз... че дадах 15 лева , играх 3-4 седмици и го ресна... Успех xDРешението го взехме вчера.
Всички почват еднакво.
Съжалявам.
И аз... че дадах 15 лева , играх 3-4 седмици и го ресна... Успех xD
И аз... че дадах 15 лева , играх 3-4 седмици и го ресна... Успех xD
Аман от ХЕЙТЪРИ.
К'во да ви кажа не мога при всеки рестарт да връщам всички кредити на играчите , то тогава какъв ще е смисъла от рестарта?
Интересното е , че повечето които говорят или се присмиват на сървъра ми са имали еднодневки ..
Mighty MU е онлайн вече повече от година може да е рескан 5 пъти , но все пак във всеки сървър идва време за ново начало било то рано или късно.
P.S. Horsy не вярвам за тези 15 лева да си умрял чак ..
За тебе може да не са защото като не си работил да видиш как се изкарват 15 лева !И да може да не работя и все пак 15 лева са НИЩО.
Да съм умрял ? Амиии не... ама не върви да ти давам пари и да рескаш сървъра след отрицателно време. Нали така ?Аман от ХЕЙТЪРИ.
К'во да ви кажа не мога при всеки рестарт да връщам всички кредити на играчите , то тогава какъв ще е смисъла от рестарта?
Интересното е , че повечето които говорят или се присмиват на сървъра ми са имали еднодневки ..
Mighty MU е онлайн вече повече от година може да е рескан 5 пъти , но все пак във всеки сървър идва време за ново начало било то рано или късно.
P.S. Horsy не вярвам за тези 15 лева да си умрял чак ..