horsy
Active Member
- Reaction score
- 150
Ко каза, ко ?Ако не си разбрал да ти поясня , кредитите на всички минали играчи ще бъдат възстановени.

Ко каза, ко ?Ако не си разбрал да ти поясня , кредитите на всички минали играчи ще бъдат възстановени.
Ко каза, ко ?
![]()
И аз... че дадах 15 лева , играх 3-4 седмици и го ресна... Успех xDРешението го взехме вчера.
Всички почват еднакво.
Съжалявам.
И аз... че дадах 15 лева , играх 3-4 седмици и го ресна... Успех xD
Аман от ХЕЙТЪРИ.
К'во да ви кажа не мога при всеки рестарт да връщам всички кредити на играчите , то тогава какъв ще е смисъла от рестарта?
Интересното е , че повечето които говорят или се присмиват на сървъра ми са имали еднодневки ..
Mighty MU е онлайн вече повече от година може да е рескан 5 пъти , но все пак във всеки сървър идва време за ново начало било то рано или късно.
P.S. Horsy не вярвам за тези 15 лева да си умрял чак ..![]()
За тебе може да не са защото като не си работил да видиш как се изкарват 15 леваИ да може да не работя и все пак 15 лева са НИЩО.
Да съм умрял ? Амиии не... ама не върви да ти давам пари и да рескаш сървъра след отрицателно време. Нали така ?Аман от ХЕЙТЪРИ.
К'во да ви кажа не мога при всеки рестарт да връщам всички кредити на играчите , то тогава какъв ще е смисъла от рестарта?
Интересното е , че повечето които говорят или се присмиват на сървъра ми са имали еднодневки ..
Mighty MU е онлайн вече повече от година може да е рескан 5 пъти , но все пак във всеки сървър идва време за ново начало било то рано или късно.
P.S. Horsy не вярвам за тези 15 лева да си умрял чак ..![]()