[AD] MightyMu S3 Ep1 Exp: 100x Drop: 60%

Онлайн са и двата още от вчера вечерта.

• Like
Reactions: KR373N
супер са си сървърите и 2 та :):) успех брато и с 2 та сървъра

• Like
Reactions: AirwaveS
Искам все пак да попитам някаква грешка ли е това с цената на крилата или си решил така? ( 1500 кредита което ще рече 24 лева в смси )

Искам все пак да попитам някаква грешка ли е това с цената на крилата или си решил така? ( 1500 кредита което ще рече 24 лева в смси )

Едни крила с luck +9 + 20 add + 2 exl options струват 678 кредита.
Как го изчисли , че е 1500 кредита незнам ..

Едни крила с luck +9 + 20 add + 2 exl options струват 678 кредита.
Как го изчисли , че е 1500 кредита незнам ..
Извинявам се моя грешка. 678 кредита са 5 смса = 5 х 2.40 = 12 лева пак ми се вижда много...

Извинявам се моя грешка. 678 кредита са 5 смса = 5 х 2.40 = 12 лева пак ми се вижда много...

Еми не са малко , но все пак ..
Ако ги направя по 200 кредита целия сървър ще носи крила с luck + ML ..

Еми не са малко , но все пак ..
Ако ги направя по 200 кредита целия сървър ще носи крила с luck + ML ..
Мога да ти предложа нещо: Примерно базовата цена да е ниска, а самите опции да са скъпи, защото ако сметна 1 сет сиг 50 лева ще ми излезе. Не знам някак си за българския пазар много ми се вижда. Поляците пращат смси, но българина не вярвам да даде толкова пари. Не го казвам за лошо не ме разбирай погрешно.

Извинявам се двойния пост. Мишо сам си гониш играчите от сървъра. Какво беше това малоумно изпълнение със замъка ?

Извинявам се двойния пост. Мишо сам си гониш играчите от сървъра. Какво беше това малоумно изпълнение със замъка ?

За това , че го преместих за другата седмица ли ?
Замъка трябваше да е в 20:00 часа вчера , но тъй като бяхме офлайн малко се бъгна и затова с Grim решихме да го отложим за другата седмица.

За това , че го преместих за другата седмица ли ?
Замъка трябваше да е в 20:00 часа вчера , но тъй като бяхме офлайн малко се бъгна и затова с Grim решихме да го отложим за другата седмица.
Не не, за това , че замъка беше наш, защото Поляците не се бяха регнали, а ти ги регна ръчно. Заради тази ти глупост хората от почти целият Български съюз спряха да играят и другата седмица поляците ще са си сами на Обсадата. Online: 25 / 500 , а бяха 50+ винаги.
ПП: А да... и от снощи от 1 часа насам не мога да се логна , забива до картинката с Длто.

Last edited:
Не не, за това , че замъка беше наш, защото Поляците не се бяха регнали, а ти ги регна ръчно. Заради тази ти глупост хората от почти целият Български съюз спряха да играят и другата седмица поляците ще са си сами на Обсадата. Online: 25 / 500 , а бяха 50+ винаги.
ПП: А да... и от снощи от 1 часа насам не мога да се логна , забива до картинката с Длто.

Не ви ли писна да пишете глупости ? Ае кажи ми как реши , че съм ги регнал лично ? Или по-скоро пишете неща какво ви е изгодно на вас ?
Сървъра е онлайн и не съм регвал никого вземете си следете играта !

Не ви ли писна да пишете глупости ? Ае кажи ми как реши , че съм ги регнал лично ? Или по-скоро пишете неща какво ви е изгодно на вас ?
Сървъра е онлайн и не съм регвал никого вземете си следете играта !
Ае ае не си ... моля ти се . :)

Каквото искаш мисли няма да споря с хора , които не знаят за какво става въпрос.
New domain - s1.munetwork.eu

трябва ми кликера който беше качил в сайта ще може ли да го качи6 тук

DSR дочух , че не работи в PVP. Вярно ли е ? Да знам какъв сет да правя :)

Заповядай кликъра.

@horsy DSR си работи отлично.

@D1abol1k thanks :)

От днес до края на месеца има Donate промоция.
За всеки смс ще вземате не 150 , а 300 imperials.
За paypal/webmoney 1 eur ще е равно на 300 , не на 150 imperials , a 1 $ на 200 imperials.

Attachments

• Clicker.rar
    423.9 KB · Views: 10
Last edited:
не не говоря за този преди като беше сървъра 100 exp беше качил един с черна икона на му-то дето става6e и за качване на точки но все пак мерси :)