Искам все пак да попитам някаква грешка ли е това с цената на крилата или си решил така? ( 1500 кредита което ще рече 24 лева в смси )
Извинявам се моя грешка. 678 кредита са 5 смса = 5 х 2.40 = 12 лева пак ми се вижда много...Едни крила с luck +9 + 20 add + 2 exl options струват 678 кредита.
Как го изчисли , че е 1500 кредита незнам ..
Извинявам се моя грешка. 678 кредита са 5 смса = 5 х 2.40 = 12 лева пак ми се вижда много...
Мога да ти предложа нещо: Примерно базовата цена да е ниска, а самите опции да са скъпи, защото ако сметна 1 сет сиг 50 лева ще ми излезе. Не знам някак си за българския пазар много ми се вижда. Поляците пращат смси, но българина не вярвам да даде толкова пари. Не го казвам за лошо не ме разбирай погрешно.Еми не са малко , но все пак ..
Ако ги направя по 200 кредита целия сървър ще носи крила с luck + ML ..
Извинявам се двойния пост. Мишо сам си гониш играчите от сървъра. Какво беше това малоумно изпълнение със замъка ?
Не не, за това , че замъка беше наш, защото Поляците не се бяха регнали, а ти ги регна ръчно. Заради тази ти глупост хората от почти целият Български съюз спряха да играят и другата седмица поляците ще са си сами на Обсадата. Online: 25 / 500 , а бяха 50+ винаги.За това , че го преместих за другата седмица ли ?
Замъка трябваше да е в 20:00 часа вчера , но тъй като бяхме офлайн малко се бъгна и затова с Grim решихме да го отложим за другата седмица.
Не не, за това , че замъка беше наш, защото Поляците не се бяха регнали, а ти ги регна ръчно. Заради тази ти глупост хората от почти целият Български съюз спряха да играят и другата седмица поляците ще са си сами на Обсадата. Online: 25 / 500 , а бяха 50+ винаги.
ПП: А да... и от снощи от 1 часа насам не мога да се логна , забива до картинката с Длто.
Ае ае не си ... моля ти се .Не ви ли писна да пишете глупости ? Ае кажи ми как реши , че съм ги регнал лично ? Или по-скоро пишете неща какво ви е изгодно на вас ?
Сървъра е онлайн и не съм регвал никого вземете си следете играта !