[AD] MightyMu S3 Ep1 Exp: 100x Drop: 60%

Нз... това го оправи!!! Иначе ще се спре сайт-а!!!!! (think)

колко browser-a ползваш бе момче :D:
По темата: сървърът ми изглежда хубав, сайта също (mm) успех :)

Не е крашвал , леко спиране на интернета в началото.
Благодарности на @killar4eto за помоща за решаване на проблема.

• Like
Reactions: killar4eto
Братле още не си оправил ринга в Лоренциа - изблъсква те назад. Драсни в скайп ако искаш да го оправим.
Edit: Chaos combination 100% - fail. Wtf?!

Last edited:
Братле още не си оправил ринга в Лоренциа - изблъсква те назад. Драсни в скайп ако искаш да го оправим.
Edit: Chaos combination 100% - fail. Wtf?!

Бяхме пробвали да го оправяме , но така и не се получи .. (праща ми някакви терени .. )
Иначе къде го я прочете тая простотия за 100 % chaos comb ?

смени си .terrain файла за lorencia

Бяхме пробвали да го оправяме , но така и не се получи .. (праща ми някакви терени .. )
Иначе къде го я прочете тая простотия за 100 % chaos comb ?
Да терена на Лоренциа не е отбелязано , че може да се стъпва там. Драсни щи го пратя, а тва за машината - фелна ми комбинация в машината, която беше на 100% :)
ПП: Инфото из сайта е доста оскъдно откъм Гранд Ресета и други опцийки. Не ми стана ясно итема, който получавам при Гранд Ресет какъв е ... ?Excl ... ?

Да терена на Лоренциа не е отбелязано , че може да се стъпва там. Драсни щи го пратя, а тва за машината - фелна ми комбинация в машината, която беше на 100% :)
ПП: Инфото из сайта е доста оскъдно откъм Гранд Ресета и други опцийки. Не ми стана ясно итема, който получавам при Гранд Ресет какъв е ... ?Excl ... ?

Значи за машината в играта не са реални процентите.Както казах в сайта пише какви са те , а за гранд ресета получавате 1 предмет по избор с 3 опции .

админе земи адни спотове за бк и елф стига си се праил на приятно разсеян

Достатъчно спотове има за БК и Елф.

Защо няма Bone Blade в Smithy?

Изпуснали сме да го добавим изглежда.. иначе ако искаш да си го купиш можеш да се свържеш с мен по скайп.

I can't reach you webpage
it's always say Can't Connect To MSSQL Server!

Изпуснали сме да го добавим изглежда.. иначе ако искаш да си го купиш можеш да се свържеш с мен по скайп.
Ам... по-скоро не , изкуствено надути са цените. Не е нормално 2лвл крила чисти да струват 24 лева нали?

АЕ БЕ ЧОВЕК КАКВО СТАНА?!
Edit: Сайта го няма сървъра и него...

Last edited: