[Release] Linkos MU Online Vote Reward System

LinkosBG

New Member
Reaction score
22
Здрвейте. Реших да споделя системата за възнаградено гласуване, която използват "Linkos Mu Gaming Zone" сървърите. Във "Vote Reward" системата няма дупки, нито шелове и сигурността и е гарантирана. Надявам се да е полезна на много хора.

Инсталация:

Копирате текста, намиращ се в текстовия документ, изпълнявате "Query"-то в "Query Analyzer" и Voila - насладете се на приятно изглеждаща и надеждна система за възнаградено гласуване (a.k.a. Vote Reward System)

Credits: WebZen, K2 Network, Mephisto, mi7aka

Attachments

• Vote Reward System.rar
    173.6 KB · Views: 440
Last edited:
10/10 Vote Reward-а е много хубав! Още от както играех съвъра ти го знам. :)
Но обясни за тези които не знаят как да си добавят линковете ;)

Бисквитки? Това не е добрата идея ^^

Бисквитки? Това не е добрата идея ^^

Защо не е добра идея? Не подхвърляй разни изречения просто така, защити си тезата. Обясни защо.

Няма смисъл да ти отваря очите с обяснието.
Просто знай че не е много хубаво да пазиш пароли и други такива в бисквитки - защото се кратъд.

Кредити къде са ?!

Защо не е добра идея? Не подхвърляй разни изречения просто така, защити си тезата. Обясни защо.

Накратко:

1. Бисквитките могат да бъдат гледани и променяни от потребителя.
2. Нямаш проверка дали изобщо съществува акаунтът, като се логваш.

От всичко това следва, освен, че мога да видя паролата на някой, както каза и Stifi, мога да се "логна" като някой без въобще да му имам паролата.

Накратко:

1. Бисквитките могат да бъдат гледани и променяни от потребителя.
2. Нямаш проверка дали изобщо съществува акаунтът, като се логваш.

От всичко това следва, освен, че мога да видя паролата на някой, както каза и Stifi, мога да се "логна" като някой без въобще да му имам паролата.

Акаунт: achov
сайт: MU Dark Angels // 99.6XT
сесията е $_COOKIE
искам да видя как ще се логнеш без парола....

По темата: 10/10

Акаунт: achov
сайт: MU Dark Angels // 99.6XT
сесията е $_COOKIE
искам да видя как ще се логнеш без парола....

По темата: 10/10

Той ти говори, че неговата вот система няма проверка дали акаунта съществува и също че ако знае на някой акаунта и го промени може да се логне без паролата... Защото няма проверка...

Той ти говори, че неговата вот система няма проверка дали акаунта съществува и също че ако знае на някой акаунта и го промени може да се логне без паролата... Защото няма проверка...
Да бе, а това е просто ей така да го има нали? :D:
Code:
if($_GET['l'])
{
setcookie('username',''); 
setcookie('password','');
unset($_COOKIE['username']);
unset($_COOKIE['password']);
}

if(isset($_POST['login'])) 
{
$user = mssql_fetch_array(mssql_query("SELECT * FROM MEMB_INFO WHERE memb___id='$_POST[username]' AND memb__pwd='$_POST[password]'"));

Да бе, а това е просто ей така да го има нали? :D:
Code:
if($_GET['l'])
{
setcookie('username',''); 
setcookie('password','');
unset($_COOKIE['username']);
unset($_COOKIE['password']);
}

if(isset($_POST['login'])) 
{
$user = mssql_fetch_array(mssql_query("SELECT * FROM MEMB_INFO WHERE memb___id='$_POST[username]' AND memb__pwd='$_POST[password]'"));

Не разбираш какво искам да ти кажа и това е... Това е само при логина, а ако след като съм се логнал си сменя акаунт името с неговото? Сещаш ли се за какво става на въпрос? Не да се логвам а да сменя бисквитката за акаунт без паролата и пак ще стане...

Спи ми се и нз дали ще ме разбереш, се тая... Лека :D

Не разбираш какво искам да ти кажа и това е... Това е само при логина, а ако след като съм се логнал си сменя акаунт името с неговото? Сещаш ли се за какво става на въпрос? Не да се логвам а да сменя бисквитката за акаунт без паролата и пак ще стане...

Спи ми се и нз дали ще ме разбереш, се тая... Лека :D

От тоя ajax май си забравил php... :D:
Code:
if((isset($_COOKIE['username'])) && (isset($_COOKIE['password']))) 
{
echo "		
<br>
<center><div style='background: #EEEEEE; padding: 5px; color: #444444; width: 400px; border: 1px dotted #BBBBBB;'>Logged in as <i><b>$_COOKIE[username]</b></i></div>
<div style='background: #F6F6F6; padding: 5px; width: 400px; border: 1px dotted #BBBBBB;'><a href='?l=true'><font color=red size=4><strong><input type='submit' id='login' name='login' value='LOGOUT' class='commonbtn'/></strong></font></a></div></center>
<br /><br />";
$id = (int) ($_GET['id']);
$proxy1 = $_SERVER['HTTP_X_FORWARDED_FOR'];
$proxy2 = $_SERVER['HTTP_VIA'];
$proxy3 = $_SERVER['HTTP_PROXY_CONNECTION'];
$proxy4 = $_SERVER['HTTP_CONNECTION'];
$proxy5 = $_SERVER['HTTP_ACCEPT'];
$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
if($id > 0) 
{
$vote_id = mssql_fetch_array(mssql_query("SELECT * FROM Votes WHERE id='$id'"));
$voted = mssql_fetch_array(mssql_query("SELECT * FROM Vote_Log WHERE voteend > ".time()." AND uid='$id' AND (ip='$ip' OR username='".($_COOKIE['username'])."') ORDER BY id DESC"));
if(!$vote_id) { $error = true; }
if($vote_id['show'] == 0) { $error = true; }
if(@$voted) { $error = true; }
if(!$error) 
{
mssql_query("INSERT INTO Vote_Log (uid,ip,username,voteend) VALUES('$id','$ip','".($_COOKIE['username'])."','".(time()+$vote_id['vote_time'])."')");
if(!empty($proxy1) || !empty($proxy2) || !empty($proxy3) || empty($proxy4) || $proxy4=='close') {}
else {
$res = mssql_query("SELECT credits FROM MEMB_CREDITS WHERE memb___id='".($_COOKIE['username'])."'");
if(mssql_num_rows($res)>0) { mssql_query("UPDATE MEMB_CREDITS SET credits=credits+'$vote_id[credits]' WHERE memb___id='".($_COOKIE['username'])."'"); }
else { mssql_query("INSERT INTO MEMB_CREDITS (memb___id, credits) VALUES('".($_COOKIE['username'])."', '$vote_id[credits]')"); }
echo "<font size=2><b>You won $vote_id[credits] credits</b></font><br /><br />";
}
}
}
Ако не забелязваш, прави проверка и на username и на паролата.

Прави проверка дали има бисквитка със име и парола, обаче ти говоря че няма проверка дали тези име и парола отговарят... Къпиш? Мога да се логна с ацц 'пишка' и пасс 'пишка2' и после да променя бисквитката username на например achov и после съм логнат с твоето ацц... Аз тая система даже не съм я свалял да я видя, но съдя по това което рафа написа...

Ако си с бисквитки трябва постоянно да проверяваш дали юзър нейма и паролата отговарят... Тва искам да кажа...

Прави проверка дали има бисквитка със име и парола, обаче ти говоря че няма проверка дали тези име и парола отговарят... Къпиш? Мога да се логна с ацц 'пишка' и пасс 'пишка2' и после да променя бисквитката username на например achov и после съм логнат с твоето ацц... Аз тая система даже не съм я свалял да я видя, но съдя по това което рафа написа...

Аз съдя по това което съм видял...ако си беше направил труда да я свалиш, нямаше да спамиме излишно темата и утре модераторите да ни кл***т .... :D:

• Like
Reactions: LinkosBG
1. Бисквитките могат да бъдат гледани но НЕ и променяни!
2. Напротив, има проверка, прегледай още веднъж.
3. Dea7h: погледни ми Signature - това ми е сървъра, акаунта ми е "admin". Успех!

Хайде разгледайте обстойно преди да се изказвате неподготвени, а?! Мисля, че съм направил достатъчно добро дело и съм споделил една от най-добрите VOTE REWARD SYSTEM безплатно за всички потребители без да злоупотребявам като си оставям traps/back doors/shells и др. Имайте малко уважение, хубаво е да се критикува но само тогава, когато наистина има нужда! Благодаря за вниманието.

С уважение,

Диян

Единственото което не ми харесва в системата е, че абсолютно целият код е събран в index.php ... иначе браво. :)

• Like
Reactions: LinkosBG