[Guide] How To Pack Main.exe

оспамихте ми темата деба може ли някой да изтрие всички излишни мнения :d

Sry For Double Post!Който иска да му пакна мейн да го добави тук

просто си довърши гуйда.. по 1та ти картинка не става дето е

ем при мен даже някой майнове стига до 15% и дава еррори пък при тези дето става ги прави main.exe от оригиналния main но пак може се отваря с едитор

После ще ти пиша на скайп имам ти го сега имам малко работа! Пиши respectphp ми е скайп :) ще се разберем там незнам защо е така при теб

nqмам скайп.. скайп имат проблем с много потребители че са им сменени паролите и аз чакам да ми го оправят още :Д за сега новия ми е : fuckingskype91

Здравейте в днешния ми урок реших да ви кажа как да си пакнете main.exe (Това ще попрече ползването на някои хакове,като Мупие,хахаму и др.)Всичко става много лесно благодарение на ето тази програмка MoleBoxPro Download!
След като изтеглите програмата
И сте готови пробвайте да видите дали може да се отвори с маин едитор!Ако има въпроси пишете шото не ми хареса мнн (chuckle)

the main compressor running GG it could not you?

it is easy download the program unrar it start id open the main and start the pack and it is ready(chuckle)

Моля някой, който разбира да помогне ...
Проблема е там, че ми вади еррор - invalid excutable image ...
Имало начин чрез ollydbg да се оправи ...
Тук някой разбирали и ще помогнели ... ?

Last edited:
ERROR, process aborted --
File E:\Testclient\main.exe is an invalid excutable image

Браво на лудака за урока и най-вече,че го сподели :)

паквам си мейна но след това немога да го стартирам иска ми някакъв .dll :[

8/10, за това че сподели :)
Но дай малко повече разяснение за тези, които сега виждат за пръв път думата pack и също така, как се ползва MoleBox-a ;]

Аз лично предпочитам *nix системка за пакване и енкрипция (по-сигурно + по-бързо) :)
Иначе за win32 - да, може да се каже, че MoleBoxPro е най-добра :}

Може ли линк за тази nix система за първи път я чувам.