Много голямо самочувствие имаш, вземи слезни на земята, че ми ставаш смешен вече. Къде съм споменал, че нямам оригинален уиндоус?! И ти след като си такъв "спец" я ми кажи какви са тези "огромни" разлики между купения и приатския уиндоус освен че имаш поддръжка при платения...?
Това, че ти примерно си свалил някакво жалко подобие на уиндоус от замундата е друг въпрос.
Карал съм 3 години с пиратски уиндоус без да го преинсталирам и още щях да карам ако не се беше развалил хард диска. След 1-та година даже хванах отвратителен вирус който ми зарази всичките файлове и направи доста пумии, но аваста оправи нещата и 2 години пълноценно съм си ползвал без никакви проблеми уин-а.
Въпроса е какво копие притежаваш.
Карал съм 3 години с пиратски уиндоус без да го преинсталирам и още щях да карам ако не се беше развалил хард диска. След 1-та година даже хванах отвратителен вирус който ми зарази всичките файлове и направи доста пумии, но аваста оправи нещата и 2 години пълноценно съм си ползвал без никакви проблеми уин-а.
Въпроса е какво копие притежаваш.
Стига срахте върху темата!
Скоро се започва интензивен тест по сървър файловете (което означава - по-бързо фиксване на бъгчетата и, евентуално, нови Beta update-и)
РеаЛ-чо, недей ми използва сложни думички, ами влизай в CS да ти пръскам дупката.
anyone can tell me what ports must open????????????????????
and one more why i cant add tree skills on shops?
OMG 0.o ! have you ever play S3 Ep2 ,s4,s5 ?
yes i have play i ask cuz master say fully work skill tree
and one more
i have make summoner with edioter i go enter game with my summoner and is laggin and say loading i wait 3 or 6 minut and i close game why ???
what u don't understand idiot i make summoner character with maker and i run client i enter my password i see the 2 my characters and i select summoner i connect with summoner and i can't enter because it say all time loading screen ........
Learn English man.
Your English is beneath criticism.
You are making 15+ mistakes in one sentence.
Btw, Editor + This server files = bullcrap