CashShopServer ми го заси4а за вирус :bomb::crash::crash:
Аз бях постнал unpack-нат cashshopserver, ама някой ми е изтрил поста, което ме навежда на мисълта, че в тези файлове наистина има вируси.
CashShopServer ми го заси4а за вирус :bomb::crash::crash:
Определено мисленето не ти се отдава.Аз бях постнал unpack-нат cashshopserver, ама някой ми е изтрил поста, което ме навежда на мисълта, че в тези файлове наистина има вируси.
need .net frame 3.5 or visual redistributable 2008?? my gs dont start with the new dll & .ini
Абе мани я тая пробитата антивирусна на Microsoft. Има още много да учат докато стигнат нивото на останалите антивирусни софтуери които са от доста дълго време в този бранш.
Майкрософт може да не могат да направят една свястна ОС, но да си защитават скъпите боклуци със сигурност ще се постараят
Защо не спрете да обсъждате Microsoft, като до сега сигурно не сте се докоснали до нещо тяхно, но да е легално?
Защо все намесвате Microsoft във вашите си шитни, които сами сте си ги забъркали?
Защо аз като човек, който изполва голяма част от тяхния софтуер- легално съм нямал никакви проблеми?
Защо винаги, когато съм им се обаждал, винаги съм получавал решение на достатъчно високо ниво?
Започнете да търсите грешките в себе си, а не в останалите.
Ако Microsoft не ставаха- те нямаше да бъдат на това място.
Като плюете по някой- поне имайте някакво покритие.
@lisichok: Въобще някога пробвал ли си MSE? Въобще сядал ли си зад, компютър, който не спада към определението Home PC?
Въобще някога ползвал ли си легална антивирусна или въобще легален софтуер?
Знаете ли въобще кои хора стоят зад Microsoft?
Знаете ли, че ако ги нямаше тях- компютрите щяха да са отживелица?
Мамъ и тати щяха още да се редят по дългите опашки за 2 кутийки маргарин.
Ходите да стъпвате в дълбоки води, а нямате абсолютно никакво покритие.
Доводите ви са меко казано ограничени.