Elven
New Member
- Reaction score
- 98
чак юни месец :O:O ебати старта
Обаркал е сигорно
--> Днес от 20:22 часа
чак юни месец :O:O ебати старта
http://raise.no-ip.org/modules/register.php
Warning: require_once(sql_inject.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\xampp\htdocs\modules\register.php on line 4
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'sql_inject.php' (include_path='.;C:\Program Files\xampp\php\pear\') in C:\Program Files\xampp\htdocs\modules\register.php on line 4
Некви грешки...
http://raise.no-ip.org/modules/register.php
Warning: require_once(sql_inject.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\xampp\htdocs\modules\register.php on line 4
Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required 'sql_inject.php' (include_path='.;C:\Program Files\xampp\php\pear\') in C:\Program Files\xampp\htdocs\modules\register.php on line 4
Некви грешки...
Айде късмет от мен
Забелязах ,че във сайта си ми копирал от моята тема описанието (nqh) радвам се ,че на някой му е харесало
Аз лично никога не бих почнал такъв сървар. Секи си преценява и мисля че моита преценка е добра 2/10 .. - 2 за старанието че се опитваш да оправиш проблема с рамта.. интересно ми е преди как не ти е създавала проблеми може би щото фаиловете ти доидоха на готово ? ;d Или ще се оправдаеш естествено :d
+1Ей путко, нищо не знаеш за мен!
1-во Файловете ми с които сървъра в момента е ОНЛАЙН, ги зех от някакъв незнаен сайт ! ! ! !
2-ро Сайта съм го зел точно по тази причина, защото ми харесватака!
И не съм мижитурка кат повечето от вас нещасници, за разлика от вас боклуци съм оставил КРЕДИТС от уважение ! ! !
3-то Не приемам критика от човек който си няма понятие от нищо!
4-то Направи нещо твое да те видим ! ? ! ?
Не ми казвай кое ми е на готово, кое ми е грозно и от каде е.
Твойта преценка може да си я завреш в на майкати путката, няма вчерашен келеш да ме критикува и да ми казва какво да правя!
П.П
1-во По-добър сървър от моя няма да пуснеш, мен поне проблема ми е само в рамта. Скоро като купя още рам и там проблем няма да имам !
2-ро Като си такъв мъж в интернет, дай да те видим на живо. С удоволствие ще те навестя ако си ми на близко !
И в отговор на безсмисления ти въпрос, няма кво да се оправдавам, в момента се хоствам на моя машина. Преди хостера беше с 1.5ГБ рам. Колкото и глупав да си ще се сетиш кво ти казвам!
+1
Тоя до вчера не знаеше как да промени к'во да пада от бокс днес професор даже и акъл дава.
Сървъра е супер 9/10 спънчо
Сайта съм го зел точно по тази причина, защото ми харесватака! И не съм мижитурка кат повечето от вас нещасници, за разлика от вас боклуци съм оставил КРЕДИТС от уважение ! ! !
Прави сте момчета не разбирам но в момента се мъча да направя .. някои ден ще го видите щот сега нямам реално ип и нямам възможност за реално. За това като завърша и почна работа ще съм с добър
Ама видях в форума и вече знам но ми трябва кода за всички итеми.
За мен не можеш да говориш така защото това ще е първият ми път
така или иначе оспамихме темата можете ли да помогнете от каде да дръпна този красив уеб Dungeon Mu на Damian.
И очакваш някои да ти помогне?С това отношение освен да ти тегля една майна друга няма да получиш !така или иначе оспамихме темата можете ли да помогнете от каде да дръпна този красив уеб Dungeon Mu на Damian.