[Help] connect server

gringusta

New Member
Reaction score
2
Несам сигорен дали е от connect servera но на му съвъра на 99б+ постоянно на някъв интервал от време спира connecta към сървъра и се получава се едно че зарежда бавно но избощо не се connect-ва към сървъра един приател има този проблем и искам да му помогна но нз как да го оправя той е пробвал почти всичко но не е станало нищо моля ви darksteam помогнете :) :diespam::diespam::diespam:

не е jointserver GameServer-а крашва тоя проблем е често срещан на 99б

Незнам какво е но при мене само се оправи незнам как моля ви помогнете ми ако има файлове или нещо подобно да даде много искам да помогна на моя приател Васко той ми е помагал много пъти моля помогнете дайте едно хубаво мнение

Help Darksteam please :diespam::diespam::diespam:

и аз сам на същото мнение :59:

ми кк и ти си на същото мнение дайте един свестен gameserver да видим какво ще стане щото и аз мога да напиша нещо в някоя тема или и аз сам на същото мнение Моля без спам помогнете

пич с това което мога да ти помогна в момента... е само този линк към файловете на DarkMaster... файловете му са страхотни пък точно за ConncetServer, JoinServer, GameServer ще ти кача малко по - късно !!! Успех :)

http://darksteam.net/showthread.php?t=75 <~~ DarkMaster Server Files 99b+

Човеко несе хаби... аз вече си оправих проблема самичак както винаги... ::x: една цяла нощ ровичках из чичко Google и се натъкнах на един форум в който един испанец имал същият проблем. Изтеглих си неговата версия на 99б направих някой неща който бе написал и всичко се оправи. Благодарен съм ти, че ми обърна толко внимание!

P.S Като сте на т'ва мнение горе пише, че подщи всичко е направено немислите ли, че несам сменил и всички файлове...:fubar(think) За 4 дена преинсталирах 17 пъти компютъра. Пробвал сам 23 различки сървър файлове който можах да намеря. Но това няма значение важното е, че го оправих. Дори намерих и един сървър 99б в който работи гаргата и бие което е една много голяма рядкост и много ме зарадва. Сега си пиша с админа и се надявам до седмица да зарадвам потребителите си с 100% fix на 99б+.

пич с това което мога да ти помогна в момента... е само този линк към файловете на DarkMaster... файловете му са страхотни пък точно за ConncetServer, JoinServer, GameServer ще ти кача малко по - късно !!! Успех :)

http://darksteam.net/showthread.php?t=75 <~~ DarkMaster Server Files 99b+

Точно теа файлове не ми ги препоръчвай ::x:

Last edited:
Всички умници се изредиха сега аз да ти кажа,не е нито от cs нито от js проблемът идва че gs-то замръзва(това може да се случи от натоварване на компа или някоя програма както и ако геим сървъра не го бива).