[Release] Auction system V2.[1] UPDATED 22.01.10

Браво, евала. Вече можеш да се пишеш OldGuy.

за кви верси и е ?
щот аз сам на 97д+99и и темите как ще са ще ги имали всички итеми от сеасоните или само за 97д+99и ще са ?

Не сте влезнал с акаунта си.. това ми исписва постояно а съм се логнал

Лесно е да се каже! |-(

Е че кое му е трудното да са направи да види каква му е сесията, в зависимост от логина и готово..

оправих се

Last edited:
Казвайте с какви сайтове сте от къде мога да ги сваля и пишете каква е сесията. Искам в началната страница и за в бъдещи версии на търг системата да може да бъде използвана от различни пакети.

Някой подкара ли системата изпробва ли я?

Казвайте с какви сайтове сте от къде мога да ги сваля и пишете каква е сесията. Искам в началната страница и за в бъдещи версии на търг системата да може да бъде използвана от различни пакети.

в момента чакам да изтече времето да видил дали ще адне итема.btw как се логва в тоя админ панел?

Още днес на обед я тествах.. Имам страхотни впечатления от нея.. Абсолютно всичко е точно Итъма се добави,нали свички трябва да му благодарим в хор (wasntme)

NEWGUY(oldguy xD) THEEE BESSSTTTT !!!!

То няма админ панел. Нали казах първия път, че не добавя предмета. Не чакай времето. Отиди в Enterprise manager>MuOnline>lastauction дай дясно копче >open table> return all rows. Там има 1 поле vreme под него някакви цифри примерно 1263878936. Махаш последната цифра да стане 126387893 натискаш X така ще запазиш промените. Отиваш в търг системата и след refresh ще ти покаже -43243253252 и след 1 секунда автоматично трябва да свърши първия търг. След рефреш започва втория. Там вече трябва да ти даде предметa. Пробвай 2 търга да спечелиш да видиш дали ще ти даде предмет. После можеш да отвориш http://Сайтати/turg/clear.php това ще изчисти всичко до момента. Търгове победители залагания всичко!

Забравил съм да спомена за този файл в първият post. Сега ще го обновя.

То няма админ панел. Нали казах първия път, че не добавя предмета. Не чакай времето. Отиди в Enterprise manager>MuOnline>lastauction дай дясно копче >open table> return all rows. Там има 1 поле vreme под него някакви цифри примерно 1263878936. Махаш последната цифра да стане 126387893 натискаш X така ще запазиш промените. Отиваш в търг системата и след refresh ще ти покаже -43243253252 и след 1 секунда автоматично трябва да свърши първия търг. След рефреш започва втория. Там вече трябва да ти даде предметa. Пробвай 2 търга да спечелиш да видиш дали ще ти даде предмет. После можеш да отвориш http://Сайтати/turg/clear.php това ще изчисти всичко до момента. Търгове победители залагания всичко!

Забравил съм да спомена за този файл в първият post. Сега ще го обновя.

Newguy това с clear.php трябва да го промениш защото ако някой влезе може да стане "медно" на админа на сайта xD

да след поста ми точно това нарпавих,Всичко Работи!!
итема е добавен самоче без HP

(Накарах 1 приятел да отвори http://блябля/блябля/clear.php и ми изчисти всичко)

Last edited:
@Flame в първия коментар споменах файла и напълно забравих за него. Ако не сменяте кредит/точки може да го изтриете. Дори и да не изпълните файла при смяна няма да има проблем просто ще стане малко объркано.

@Mortred какво HP и на кой предмет. Радвам се, че системата е тръгнала. Ако има интерес може да започна и трета версия Update на тази.

Increase Max HP +4% Опцията на итемите липсва тва не е проблем защото в повечето случей бъгва ХП.

(След като използвате clear.php спечелет първия евент пак вие)

Да а след това най-добре го изтрийте. Хората могат да ви правят много мизерии през него!

Също така при оръжията липсва Exl damage rate опцията