Абе направо да може да се прави всичко от него и това е... Можете да му направите и някакъв такъв по-хубав дизайн да е. Не че този ми пречи но все пак мисля, че ще е много добре да се промени
Колкото до сегашния панел съм много доволен и оценката ми е 10/10
аз иам малък проблем...пиша нали сичко в config.php и после като си напипа ип-то/adminpanel/install.php давам го го го и до там..нататъка незарежда!
EDIT:сру че пуснах 2 теми..обърках се...
Този панел много гадно ми бъгва с бисквитките постояно ме връща да си пиша пак ацц то и т.н какво ли не пробвах с разл. browsers триех бисквитки и т.н вземете ни кажете как се оправя бъга с бисквитките ...
Почти съм готов със следващата версийка на панела, само трябва да поговорим с колегата Damian за няколко неща относно него и го пускам до месец max с мн екстри + обикновения Administrator, вграден в него...
имам едно предложение за админ панела: да се добави и бан система както е за геройте обачи за акаунти (да се бан акаунти за определено време,причина и тн) !
но ако не удобрите молбата ще ви помоля да ми направите скрипта за мен и съответно но който му трябва да си го изтегли :
благодаря ви !
Почне ли лятната ваканция, взема ли си лаптоп и за нула време AdminPanel_v2 ще е готов :}
Ще включвам всичко, което желаете + защита и дано оправим cookie-тата ^^