ее неможе без да ми копнеш описанието в скайп2010 спиране на софтуера скайп? ще се търсим по icq :d:
не съм кух колкото теб ако мислиш че го вярвам ..само се чудите вече с какви глупости да труфите тоя форум ахах само при мисалта скайп щял да се спира и направо нз.пускат ви мохи в главите и вие вярвате веднага....
абе 2010-та като спрат gsm-ите купувате уоки токитата знам аз...
Не не не... Не разбрахте... АМАН бре...
Ще се спре Интернета, вие май го бъркате със скайп
Та Интернета ще го спрат, защото още през 2007 година ромите много се развъждаха и до ден днешен, те са няколко пъти повече от нормалното човешко население... Та, миналата година почнали да копат за кабели из Европа и Западен САЩ, та... намерили кабели .. Намират и още кабели и така.. 2010 Интернета ще остане без кабели
"No кабели - Nо Интернет", както обичаше да казва Сахълъм Кихълъм (Бог да го прости, а оня да го ограбе)
Чейте, че са тръгнах да ви разправям и за русите синеоки негри албиноси, ама времето свърши, ще трябва да пратите още един SMS. Довиждане!
не съм кух колкото теб ако мислиш че го вярвам ..
ще се търсим по водомера :d:d:d:dбрее виии нормални ли сте ... как ша спрът скайп :d: с кво ша търса другите 2 антени в главата 1 ръждясала телл прикачена кум атената служеща за микрофон и даам 1 мазна прадня за search ^^