те мисилиш ли че флуудят от собствените си ip-та.
мен ме флууди румънец през ip-та от: Usa, rus & pl
поне имам конкуренция и хора който да ме флууд ама ти ?! теб не те зачитат за жив ... а относно правописните ми грешки ти да не си ми учител по бг?! ще си пиша както ми е кеф на душата :*като заключение снасяш малка цифра пари и работата се оправя ламер. всъщност е елементарно но от ek (в частност furiozo) няма да ти угодян за тия мизерни 40 50 лева а няколко пъти по толкова а открехнах ли те че там където си се забил в момента голям ще го хващаш
edit1: и се пише доставчик а не достафчик. неграмотник !!!
Edit2: тъпо ли е да те flood-ят и през 1-ви порт толко не се бях смял както преди 2 вечери хахахахаха. общо взети винаги си ми бил смешен дори като се ръсна 1200 лева за ония двете бараки смях на кубчета направо
няма бе келеша се е окопирал в една градинка и си трайка тактично в момента
ахххх пак му спря интернетчето
по - лесния начин, но не 100% е anti-flood system който съм дал + zonealarm + avg + firewall
+ няма смисъл ,щото хората ти казват 50 пъти,че не флууди портове,но ти пак..
Добре де просто ще се направи PHP Script който да лови името на програмата и ще блоква ИП-то толкова ли е трудно ?
е линукс е операционна система но гадното е че wine не чете всички exe файлове и трудно може да подкараш сървър до колкото знам може да променяш кернела но не съм на 100% сигорен и трябва да си доста на ти с линукс
иначе suse + wine щеше да е една доста добра комбинация за сървър