[Help] Добра защита против хакове

Damiane, толкова пари изкара от това му, а една за една защита се стискаш хаха

Ако намеря антихак, който да работи както трябва, ще платя :)
 
Ако намеря антихак, който да работи както трябва, ще платя :)

Ако намериш такъв, сподели насам кой е той и откъде е, че да взема един и аз! :D
 
Аз съм чел доста положителни коментари за UGK, но не бачка за старичките версии
 
Damian-e проблема при теб беше, че нямаш добра защита от към сървърната част, което ще рече, че всеки който смени майн.ехе може да влезне с хак.
Поне 10 човека са ме търсили на скайп за да им кажа Serial и Версия на твоя сървър.(Не съм им казвал.)
Това много трудно може да се скрие и е най добре да го скриеш през защитата в сървърните файлове. Т.Е. трябва да направиш майна да минава през антихак-а в сървъра с 1 информация, а да се коннектва в гейм сървъра с друга.

Мога да дам както добри коментари за MuGuard така и много лоши:
1. Много трудно ще си я купиш, защото този човек който се занимава е много бавен.
2. Антихака е добър и може да добавиш всичко което искаш, било то програма или Кликер като на Калин Темелков.
3. Има сървър част която се плаща допълнително
4. Има такса за всеки месец, но не е голяма. Последния път беше 5 Евро или $5 не помня. Но ако не я платиш не може да ползваш панела иначе антихака си работи. Ако не си я плащал дълго време мисля, че ти махат акаунта което е "минус".
5. Както по горе е споменато за съпорт дума не може да става. Едвам го намираш да му платиш пак ако искаш нещо още по-сложно става.
 
  • Like
Reactions: VISITOR
Та във крайна сметка кой е що годе най-читавия (или поне един от читавите) антихак (free and paid)?
ТДА забивало,
Пинкоф било лесно за килване,
МуГард се набивали един тон пари и имало видеота за прескачане вече

за 97d99i търся някакво решение..:angel_innocent:
 
Според мен MuGuard, ще свърши работа, но няма да я свърши без да си мръднеш пръста. Ти ще трябва да си добавиш на ръка хаковете и да премахнеш някой от тях. Има проблем само със старите драйвъри на ATI за видео картата. С новите няма този проблем.
 
Е, че те продават ли го още по отделно? В сайта им пише Mu engine + mu guard..
 
Май си прав..... нямам идея тогава какво може да ползваш, по-горе съм обяснил какво горе долу да търсиш
 
  • Like
Reactions: VISITOR
Е, че те продават ли го още по отделно? В сайта им пише Mu engine + mu guard..

Да, момчето го продава отделно. Търси му $150, но определено е склонен да преговаря. Пишете му на: [email protected] и успех в преговорите. ;)
 
  • Like
Reactions: LasTCursE
Аз понеже ми е първи сървър с който се занимавам и нямам голям опит (да не казвам никакъв :D: ) с защитите и подръжката и ме е страх малко, че ако взема платен антихак и другите сървъри решат, че моя им пречи и почнат да го бутат нон стоп ще съм дал парите на вятъра..
а ми се иска мн да се задържи сървъра онлайн и да си има хорица вътре..

Затова ми се искаше пробно да го пусна с фрий да видя освен антихака какво друго няма да е наред (или в най-добрия вариант да има някой който си разбира да помогне да го направим стабилен и long lasting сървър..) пък после когато останат само хакерите в играта проблема да сменим на платен и всичко да е тип-топ (поне до няква степен то перфектни неща няма..)

Иначе съм хвърлил око на гуарда от край време:D
 
За съжаление в България , ако имаш сървър с хорица вътре.. 100% ще те бутнат , а е малко спорно дали с добър или без анти чийт е по - добре.. Съдейки по някой сървъри оставам с впечатлението , че май повече играчи предпочитат да играят и играят сървъри където могат да пускат кликери , хакове , аутобъфери и т.н.
 
100% ще се опитат да бутат да.. въпроса е да има и човек в екипа който да е направил достатъчно добре нещата, че да са само опити.. Въпреки, че и това не го разбирам донякъде.. айде да, правят го за пари и конкуренцията им смъква оборота.. но това вместо да ги накара да предлагат нещо по-хубаво те се стараят да те елиминират тебе, че играчите да няма къде другаде да играят..
 
Ами така се получава на практика. Но повечето неща вече отдавна са измислени и реализирани, ти едва ли ще предложиш нещо уникално ново и радикално за да си 100% оригинален. За да се получи ти трябва много сериозен екип от програмисти (не смесвай Уеб програмирането с C++ и другите езици за апкликации) в истинският смисъл на думата и резултата вероятно ще е добър, но ще си струва ли инвестицията? Когато започваш нещо трябва да си наясно с крайната цел, начините за постигането, както и средствата, които си готов да инвестираш.

PS. Това е само, ако не си като мен да не те бъркат паричките, да нямаш кой знае какви конкретни цели, да ти е хоби, да обичаш да учиш нови неща и тогава рискуваш да си един от многото и определено няма да си уникален ;-)
 
Last edited:
  • Like
Reactions: VISITOR
То тоя сървър го започнах с идеята да направя всичко както на мен ми харесва, пък всеки който му хареса това което предлагам е добре дошъл да дойде и да играе.. А доколкото гледам то почти всеки сървър вече е един и същ, разликата им е в това колко добре вървят главно.. То не е 100% оригинален, но има и много неща който аз лично съм си играл да правя и слагам което си е разнообразие ^^

Та някой ако има доброто желание и свободно време да ми помогне с защитката бих му бил доста благодарен :)
 
Благодаря - къща не храни.
Истината е, че каквото и да правите винаги ще има шанс да влязат хора в сървъра ви с хак. Най-надеждно е client<>server side защита, но не от тези които намирате в интернет безплатно.