Аве стига сте спамили.Аз се занимавам със подържане на сървари на МУ от 6 години.Спешно търся някои да ми направи сервер.Награждавам с гм герои.
Da znam se pravi server no sega s win7 ne mi se poluchuva.I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq....Jalki nijtojni lapeta.
![]()
Damian ти е сложил нещо си DarkMaser друго си обаче него наливаш1. Пиши на кирилица бе сакат...
2. Аз когато бях на Win7 защо всичко ми вървеше перфектно? Дамиан ми сложи Windows 7 64x и само DarkMaster ми даде ODBC и всичко си вървеше перфектно. Това ,че ти си сакат не значи ,че неможе да се подкара на Win7. Вместо да киснеш и да чакаш на готово що не се хванеш да прочетеш някой друг урок и да си го направиш сам а ?
Damian ти е сложил нещо си DarkMaser друго си обаче него наливашдобра логика
I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq
Jalki nijtojni lapeta
Аз се занимавам от малко време както и повечето във Даркстеам и да си направиш сървър е елементарно..
Върви се обеси келешче...Kolko shte smeshni i sadnatiJalki geimurcheta.Tvurde zaet sum da pravq server.
![]()
Kolko shte smeshni i sadnatiJalki geimurcheta.Tvurde zaet sum da pravq server.
![]()
Da znam se pravi server no sega s win7 ne mi se poluchuva.I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq....Jalki nijtojni lapeta.
![]()
![]()
![]()
Сложете темата в Recycle Bin няма смисъл от тази тема.
Има скайп там си решавайте проблемите.