Аве стига сте спамили.Аз се занимавам със подържане на сървари на МУ от 6 години.Спешно търся някои да ми направи сервер.Награждавам с гм герои.
Da znam se pravi server no sega s win7 ne mi se poluchuva.I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq....Jalki nijtojni lapeta.
Damian ти е сложил нещо си DarkMaser друго си обаче него наливаш добра логика1. Пиши на кирилица бе сакат...
2. Аз когато бях на Win7 защо всичко ми вървеше перфектно? Дамиан ми сложи Windows 7 64x и само DarkMaster ми даде ODBC и всичко си вървеше перфектно. Това ,че ти си сакат не значи ,че неможе да се подкара на Win7. Вместо да киснеш и да чакаш на готово що не се хванеш да прочетеш някой друг урок и да си го направиш сам а ?
Damian ти е сложил нещо си DarkMaser друго си обаче него наливаш добра логика
I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq
Jalki nijtojni lapeta
Аз се занимавам от малко време както и повечето във Даркстеам и да си направиш сървър е елементарно..
Върви се обеси келешче...Kolko shte smeshni i sadnatiJalki geimurcheta.Tvurde zaet sum da pravq server.
Kolko shte smeshni i sadnatiJalki geimurcheta.Tvurde zaet sum da pravq server.
Da znam se pravi server no sega s win7 ne mi se poluchuva.I farewalcho druj si bezmislenoto mnenie za teb i ne me karai da smeq....Jalki nijtojni lapeta.
Сложете темата в Recycle Bin няма смисъл от тази тема.
Има скайп там си решавайте проблемите.