Слушайте Protect и Sunwalker поне единия ако беше по умен щеше да отстъпи на другия. Но изглежда нямате какво да правите и само спамите.Не искам да заемам страна .....
абе, ей. тихо ся.. искам да видя в следващия епизод какво ще направи муунуолкър на ънпротектед. дали ще използва муун меча...
абе, ей. тихо ся.. искам да видя в следващия епизод какво ще направи муунуолкър на ънпротектед. дали ще използва муун меча...
Чух ,че сценаристите са се затруднили с измислянето на толкова много тъпизми наведнъж.Ей и ти ли го следиш тоя сериал бе ^_^ и аз сега чакам продължението да видим как ще се развият нещата (xqx)
Мале колко си откъсан и необразован в сферата на музиката.
Ahmet Sendil - Nominated from beatport for best minimal artist.
Голяма си отрепка заклевам се,като не разбираш не се обаждай.
Защо тогава казваш че ходя по турски партита ?ако ще и президент да става, тва че на теб ти харесва не значи че трябва и аз да му се кланя ай njoy
@sNG/Backo явно добра трева пушите, дайте насам (nqh)
MoonSword: цък!
Защо тогава казваш че ходя по турски партита ?
Не оцели какво да бъзикаш?!
ОКне го схвана ти (shake) nvm ай have fun утиам си пия бирата & (dance)
Има 2 вида роми - честни и нечестни.
На 2-рия вид мястото им не е в България.
Smurt za si4ki cigani , za6toto jiveq v grad kadeto okolo men sa dosta ne govorete imalo dobri , lo6i vsi4kite sa bokluci weeeee i da ima dobur kato jivee6 sred vulci i ti stava6 takuf ! Rano ili kusno 6e gleda da ti napravi mrusno tupiq nekupan ciganin absolutno vinagi , imal sam priqteli cigani bili sa ot moq klas ... beha svesni .. , no sled 2-3 godini stanaha su6tite laina kradat jici , sabirat se na grupi biqt bulgari (hva6tat go sam , te 20 i go spukvat ot boi i mu kradat pari telefoni zlata i t.n. ) Taka 4e koito mi gi za6titava moga da mu kaja da si ebava hubavata maika ! Kak moje da za6titavate nqkoi koito moje da ti napravi tolko mrusno ?! Imalo dobri cigani XAXAXAXAXA ! Vinagi 6e ti napravat gadno nema dobri TAKA 4E POJELAVAM IM DA UMRAT SI4KI GL & HF ~ ! (neam flextype sry xD)
Flame 10 godi6noto lape ti smotan li si ? Ciganin nikoga ne mi e ska4al na boi ... Shtoto sa mi6ki kato sa na grupi se pravat na otvoreni ina4e sa putki kato tebe I ne se filmirai koi znae kaf si putio vkaran v filma 100 % vidi6 ciganin i bega6 filmar