[Help] Проблемче .. !

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Кое ти дава тоя еррор ?
 

ivanchy

New Member
Joined
May 10, 2008
Messages
21
Reaction score
2
gameserver.exe сървъра ми е он като флена ф играта и не ми излиза тфа да си пиша ацц и пасс ..
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Помисли внимателно какво си правил по сървъра преди този еррор (monsters, shops, items или quest.txt), защото за пръв път го виждам :p
Ако са на DarkMaster файлсите, трябва да изчакаш той да ти отговори ;)
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Еррора означава че нямаш рам да стартнеш Gs, а той иска 200 - 300 Mb ;)
 

DarkMaster

Administrator
Staff member
Joined
Apr 8, 2008
Messages
2,441
Reaction score
10,994
Помисли внимателно какво си правил по сървъра преди този еррор (monsters, shops, items или quest.txt), защото за пръв път го виждам :p
Ако са на DarkMaster файлсите, трябва да изчакаш той да ти отговори ;)
не си сменил паса в "MyGsFun.ini"
DSN=DSN=MuOnline;UID=sa;PWD=SQL Password
 

KR373N

Well-Known Member
Joined
May 18, 2008
Messages
1,944
Reaction score
445
този ерор не от това че не сменил паролата или че няма рам проблема му не дори GS а проблема му е в Join Server !!
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Проблема отдавна го оправихме... От рама беше ^^
 

Similar threads