madhouse New Member Joined May 7, 2010 Messages 18 Reaction score 1 May 23, 2010 #1 Здравейте Имам малка молба с Windows 7 съм и имам проблеми с SQL-а Трябва ми ODBC за windows 7 ... Ако може help Благодаря ви предварително
Здравейте Имам малка молба с Windows 7 съм и имам проблеми с SQL-а Трябва ми ODBC за windows 7 ... Ако може help Благодаря ви предварително
C corsair New Member Joined Feb 24, 2009 Messages 12 Reaction score 0 Jun 5, 2010 #2 madhouse said: Здравейте Имам малка молба с Windows 7 съм и имам проблеми с SQL-а Трябва ми ODBC за windows 7 ... Ако може help Благодаря ви предварително Click to expand... Пиши на скайп: vladi_corsair да ти сенд
madhouse said: Здравейте Имам малка молба с Windows 7 съм и имам проблеми с SQL-а Трябва ми ODBC за windows 7 ... Ако може help Благодаря ви предварително Click to expand... Пиши на скайп: vladi_corsair да ти сенд
darkkingh New Member Joined Mar 1, 2009 Messages 803 Reaction score 267 Jun 5, 2010 #3 Защо не го качиш тук... Ще е необходимо за другите които са с уиндоулс7, а не да те търсят в скайпа....
Защо не го качиш тук... Ще е необходимо за другите които са с уиндоулс7, а не да те търсят в скайпа....