[Help] Проблемче с 98r

orochimaru

New Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
12
Reaction score
0
значи един приятел направи сървър на 98R и всичко си е ок но имаме 2 -3 проблема Първия е че Monstersetbase е тотално бъгнат дори и да го истриеш монстърите си остават едни и същи и неможе да се едитне,втория че падлер-а който тряя да е ГМ шоп неможе да се мове и да му се адват предмети и трето БОК+5 не дропи Кингове,Адамантине и Ембройдеред

Ако някой може да помогне ще сме му много благодарни
 

Lesh0

New Member
Joined
Apr 22, 2008
Messages
705
Reaction score
89
ми изстрий ги и си сложи др монстери и си направи сам монстер сет база бе про:shake:
 

EvoLuTioN

Active Member
Joined
May 3, 2008
Messages
815
Reaction score
164
Ох леле да знаеш много е труудно да ги замениш със други !!!!!!!!!!
 

orochimaru

New Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
12
Reaction score
0
нали ви казвам че мсб-то въобще нема ефект нещо играл сам си 1-2 часа да прая мой собствен МСБ с едитор и накрая .... а то че е лесно да се сменят лесно е ама тоя пич настоява за 98r
 

Mephisto

New Member
Joined
Apr 10, 2008
Messages
451
Reaction score
240
Да сте чували за презареждане? ако несте потърсете
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
Хахахах, сървъра се спира и пак пуска (рестарт му се вика) след като правиш промени по MSB, Monster, shops и каквото и да е било друго по сървъра ^^
 

Sunwalker

Well-Known Member
Joined
Apr 25, 2008
Messages
1,811
Reaction score
376
Вместо да спирате постоянно сървъра и после пак да го пуснете може да Reload-нете monster-ите,shop-овете и другите опции (reload-ват се от JoinServer-a или от GameServer-a) това искат да кажат ReaL и Mephisto.

Относно MonsterSetBase итегли си ''MonsterFacil'' и ще ти е по лесно да преместиш педлер-а , да правиш спотове и други :)
 

orochimaru

New Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
12
Reaction score
0
както и да е Сървърфайловете са преебани нищо не помага... и не сам чак такъв неандерталец че да не ресна сървъра..
 

orochimaru

New Member
Joined
Jul 12, 2008
Messages
12
Reaction score
0
хахах поне сте кадърни некадърници триете постовете които ви разубличават че неможете... някаде четох че сте теам и ако 9 незнаят то 10тия задължително ще знае и няма де да ви бутнем.. да да друг път...:mad::badmood:
 

EminescuX

Active Member
Joined
Jun 15, 2008
Messages
235
Reaction score
36
Еми пробвай с други файлове .... ::^:
 

ReaL

New Member
Joined
Apr 13, 2008
Messages
1,244
Reaction score
654
orochikuro, не се отваряй че от дропене на character table-а ти, няма и дъх да си поемеш ^^
А и поразгледах мрежата ти... Уникс "Unics" Globalcom, толкова прецакана (администраторите и грам не разбират), че някой може и нея да затрие и нет да нямаш ^^
"Позволих си" да поразгледам и операционната система, как движи нещата, и хоп XP SP2, само firewall на windowsa... А и тая машинка за сървър над 70 човека няма да ти потрябва... ( не че сървъра ви е на нея... )

Ехх... габровци ;)
Ако искаш реална помощ да получиш, поне се дръж по-респективно ...
 
Last edited:

goshito

New Member
Joined
Jul 23, 2008
Messages
3
Reaction score
0
а може ли да попитам от каде и аз да си зема 98r файлове:angel2::bounce8:
 

Similar threads