SNG Някой път много ме дразниш но за това си прав найстинаТи ли бе смешник долен. Махни се да не грозиш розовата картинка. 20 лева. За 20 лева ще прави уебове. Ти въобще имаш ли си идея колко време отнема правенето на уеб ?
SNG Някой път много ме дразниш но за това си прав найстина
ПС купи psf
чиба викай на твойте колеги но0бЧиба.
чиба викай на твойте колеги но0б
отваря си устата нищо неможе
бре келеш не се прави на оборотен във всяка 1 тема си отваряш устата толкова много че ти личи че нищо незнаеш и съм сигурен че има и други хора съгласни със менКакво значи "noob" ? Нещо на геймърски ли ? Щото прегледах 3 речника вкъщи и гугъл преводача нищо не споменава.
Аз ли нищо немога ? Това, което съм успял да сътворя - даже неможеш да си го представиш.
бре келеш не се прави на оборотен във всяка 1 тема си отваряш устата толкова много че ти личи че нищо незнаеш и съм сигурен че има и други хора съгласни със мен
олигофрен такъв ти май не разбра какво му трябва на човека изка нещо против хакове във играДа... те нещата по сайта се правят сами. Страхотна логика.
бре келеш не се прави на оборотен във всяка 1 тема си отваряш устата толкова много че ти личи че нищо незнаеш и съм сигурен че има и други хора съгласни със мен
абе страннико малък неме познаваш пък говориш май е време да си направя нов рег тук за да ме знаят всичкиМога ти кажа, че sNG знае повече неща от колкото ти ще научиш за целия си живот...
"СНГ" Вече ще знам че си "хакер" да се обръщам към теб като имам проблем
Ако СНГ знае как да ти помогне всеки ще знае тои си няма и на идея от нищичко просто е 1 спамерНяма да ти казвам колко ЛС съм му пуснал , а дал ли ми е някой отговор ?