MaZaRa7
New Member
- Reaction score
- 22
Protect,веждите ли си скубеш?
Май.. (happy)
Грешка.не е хора... наистина StoneAngel каза нещо вярно.... джиповете са направени така, че да не могат да вдигнат максималната си скорост
Ами приятелю,тази кола е 2009 година,не искъм да пробвам защото първото което е не е разработен още двигателя и второ това е доста голяма скорост при която дори и гръмване на гума може да ми коства много.Добре бе покажими някоя кола след 2006 година която си изпълва километража без да е пипана !!!!!!!!!!!! Да те видя дали няма изключвател на ГАЗТА !!!!!!!!!!!
Като греша ПОКАЖИ МИ ЧЕ изпълва километража ! Ти при 260 км/ч тва купе знаеш ли какво ще прави бе колкото и да е Аеро Динамично ??? Нали се правиш че дига толкова после ми викаш неискам да пробвам ми докажи че дига толкова ! И Астра ти какво разбираш ? Как да откачиш кабела на акумулатора ли ?
Мдае...нали все пак трябва с нещо да се изкараш по нагоре от мене...та като няма да е с колата ще е с умението... все пак сме форум що да изглеждаш по надолу Тва хорската завист е голямо нещо (wheh)Абе момче и на трабанчето пише че дига 120 ама дига макс 90-100 ! И нали ти убясних че е невъзможно да ги дигне ако не е пипан самия компютър на колата ! И за всеки случай вече на 1000000000000% мога кажа че разбирам повече от тебе недей да говориш ! Казах ти на километраж може да пише и 500 ама няма да ги дигне има изключватели !!! Добре като нейскаш да ги дигаш разработи двигателя качи на един Дино Метър и там ще си покаже дали може ама ако неможе искам 1000 лева на ръка ако ги дигне аз ти ги давам ок ?
Добре защо да не може? Двигателя ли е слаб?
@StoneAngel - че защо ще има система за отнемане на газта на джип?
Това да не е Москвич с плоска предница като засилиш, да му се вдига предницата (xaxa) Стоне, има нещо, наречено аеро динамика & иноваций. Инжекциона, Abs, Esp etc...
@Protect Колко коня?
ЕДИТ: Ахахаах Двигател 3.0л пък няма да ги дигне