едно мое мнение по тези тема
значи... както още в началото казах макар и даневи се вярва независимо че имаме търкане с лиско пожелах успех на сървъра и двойно повече интерес към него. сега чесно казано незнам преди време колко хора е имало в сървъра и сега.. и кое е повлияло... но сега отначало както знаят всички сървърът имаше проблеми с "хакерски" намеси и това и на който и да му се случи няма да е приятно гарантирам ви. радвам се че екипът намери решение на проблема и вече всичко си е наред. за всичкото това нещо сега което става към сървъра тези нападки и прочие е виновна... според мен "управата му" или по точно казано двама човека от нея. не съм тръгнал да се заяждам или прочие но според мен е малко странно или незнам как да го определя че да не засегна екипа да се самоизтъквате че сте най-добрите и т.н. аммм също така мисля че от хората който казвате че са копирали от вас и т.н не са писали такива неща за вашият екип... дори поне ако не се лъжа някой от тях ви помогнаха за решаването на ваш проблем... и разбирасе го споделиха и с всички нас. вярно че сървърат е известен и т.н но не е ли малко смешно да се пуска такава тема и... да се коментират подобни неща от този сорт? според мен това е завист спрямо другите сървъри...? ако не е така извинявам се предварително... или незнам просто искате да напомните на всички, че сте най... понеже виждате че интересът към вас вече се е изгубил? всеки един потребител и играч си има негови разбирания... ето при мен как е аида бе известна и един от най-добрите сървъри нали? но сега отначало едва държи 10 потребителч налиния.
причината нея търсете в някой друг ваш колега ако може да го кажа така или пък в потребителите ви... ами в вас
пак казвам колкото и да ви е странно аз ви пожелавам успех с сървърчето и достатъчно интерес него
дори и да не е като преди.
късмет
това мисля че трябва да се отнася за някой друг според мен