и аз така мисля RealМен лично ми харесват сървъри, които са добре защитени, така че да се държат дълго време, админите / GM-тата да са любезни и същевременно строги! Да отговарят за потребителите. Да са сериозни хора, които си разбират от работата.
Сървърът трябва да е оригинален, да има нещо, което го няма в другите сървъри и да се реска през 3 месеца, с разл смяна на exp: ту max, ту по-hard! ;]
аз харесвам сървари от 50-350 Еxp Макс рес около 70 ресет левел 350-400 на класическа версия ;]
Мен лично ми харесват сървъри, които са добре защитени, така че да се държат дълго време, админите / gm-тата да са любезни и същевременно строги! Да отговарят за потребителите. Да са сериозни хора, които си разбират от работата.
Сървърът трябва да е оригинален, да има нещо, което го няма в другите сървъри и да се реска през 3 месеца, с разл смяна на exp: ту max, ту по-hard! ;]
Мен лично ми харесват сървъри, които са добре защитени, така че да се държат дълго време, админите / GM-тата да са любезни и същевременно строги! Да отговарят за потребителите. Да са сериозни хора, които си разбират от работата.
АЗ ПАК СЕ НАУЧИХ В Arhon(ако си чувал)Escom ПАРВИЯ ПОСЛЕАз пък се научих на сървър със 1000 exp... играех много със max exp но ако имам достатъчно време бих играл хард сървър ;]
Като човек който играе тази игра от почти както е излязла съветвам всички начинаещи като почват да играят да си направят герой в труден сървърАбе моля ти се, как ще ти играя това. Не го ли виждаш, че тука изобщо не може да се дигне ниво ! Ела при мене в тоя сървър дето аз играя, със 999х експ. Там ще се научиш да играеш.