Просто трябва да си направите труда и да редактирате малко ... Не става само с дремене пред ПС-то и чакане да излезне всико готово , а трябва и малко труд да вкарате от вас ... Не може един да се трепе ден и нощ да редактирва файлове, а друг да изчака да излезнат фрий в нета и оп - свали , сложи на компа и сложи твой "аун" ... Просто е до една степен нечестно. Доколкото до темата аз имам добри файлове, не са мои , не са и на човека който ги е редактирвал, а са взети от друг и са редактирани от двама ни. Но не знам дали да ги дам, защото ще се почне с "Направено то еди-кой си" и прочие ... Ако ги искате пишете в скайп - xplisit_bg ... Ще проверя що за хора сте и какъв сървър ви трябва ... тогава може да получите файловете... Извинявам се на всички , чийто време съм загубил с четенето на дългия пост, но трябва някой да им каже на "пичовете", които желаят всичко на готово. Поздрави и без лоши чувства, Wolvie
абе мамка му уш всичко ми е наред п1к като вляза в сервера ме дискнектва от какво ли е това?
дали е вазможно да е от клиента
:Със сервер файловете от даркмастер 97д+99итемс +пост команд ако може ме насочите към някои друг клиент ще сам много благодарен