[Help] Дайте файлове за 97d99i

iCoka

New Member
Joined
Apr 21, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Дайте ми Server files на 97d+99i и клиент ма да са добри а не некви.....
 
Lytwe zdelai 99b ,97+99items nexarowai!!

the best files is 99b no 97d+99items is no good have manas shild bug
 
Last edited:
ТаРся 97+99 Files ма не тия кат на DarkMaster по-добри ми треат :)
 
ТаРся 97+99 files ма не тия кат на darkmaster по-добри ми треат :)

Само не разбрах какво са им на тия на Дарк? Аз си ги ползвам тях и нямат никакви проблеми. Е за тези където ги мързи винаги ще има проблеми (speechless)-:)
 
кой каза че няма добри 97д-99и файлове мойте файлове и мана шилда бачка просто тря си намерите по добри файлове
 
Просто трябва да си направите труда и да редактирате малко ... Не става само с дремене пред ПС-то и чакане да излезне всико готово , а трябва и малко труд да вкарате от вас ... Не може един да се трепе ден и нощ да редактирва файлове, а друг да изчака да излезнат фрий в нета и оп - свали , сложи на компа и сложи твой "аун" ... Просто е до една степен нечестно. Доколкото до темата аз имам добри файлове, не са мои , не са и на човека който ги е редактирвал, а са взети от друг и са редактирани от двама ни. Но не знам дали да ги дам, защото ще се почне с "Направено то еди-кой си" и прочие ... Ако ги искате пишете в скайп - xplisit_bg ... Ще проверя що за хора сте и какъв сървър ви трябва ... тогава може да получите файловете... Извинявам се на всички , чийто време съм загубил с четенето на дългия пост, но трябва някой да им каже на "пичовете", които желаят всичко на готово. Поздрави и без лоши чувства, Wolvie ;)
 
абе мамка му уш всичко ми е наред п1к като вляза в сервера ме дискнектва от какво ли е това?
дали е вазможно да е от клиента
:Със сервер файловете от даркмастер 97д+99итемс +пост команд ако може ме насочите към някои друг клиент ще сам много благодарен :)
 
Last edited:
1-во Конект Порта може да е сменен защотото моя не е 44405 както обикновенно.
2-ро Може да не си сменил ИП-тата навсякаде..
3-то Провери Всичко...
 
ами на мен почти сички портове ми бяха 55557 демек тях сменям на 44005 и тря стане ще опитам така и пак ще пиша,щото мисля че има проблем в GS-to