Говорилня

не каза че 3 левъл крила немогат да се въртят ..

x3xaf570e54595d85846175f6b0fe99d4b7.jpg

x3xf56c977af82b8bed6447b701be996f5a.jpg

Last edited:
не каза че 3 левъл крила немогат да се въртят ..

Каза и, че когато някой убие някой итемите на убития падат...

Има една опцийка за падането на итемите PKItemDrop (мисля, че така беше), ако не ти е 0 е нормално да падата.

А за крилата, ако няма вкарана самата комбинация за крилата в GameServer-а е нормално, а ако постоянно фелват потърси опцията за рейта по конфигурационните файлове.

недей говори че ставаш смешен

Играл ли си с3 еп1,че да си толкова сигурен че са глупости???Защото аз съм играл дълго време такъв сървър и не може да се въртят,започва да ги върти машината и зацепва - нито фелфа,нито пък стават...просто зацепва.

някога играл ли си EscapeMu,EmeraldMu и InfinityMu

Играл ли си с3 еп1,че да си толкова сигурен че са глупости???Защото аз съм играл дълго време такъв сървър и не може да се въртят,започва да ги върти машината и зацепва - нито фелфа,нито пък стават...просто зацепва.

омфг такъв идиот си просто :x
В ескейпа давах 3лвл крила безплатно на всеки който мине щото през 2 минути ги правех...

от всички с3 еп1 версий който съм тествал само на 1.04.08 е ставало така а до колкото знам EscapeMu,EmeraldMu и InfinityMu са били на други версий 1.04.10,1.04.12 май на тези

Имам следния проблем и моля за помощ... значи става въпрос за сезон 3 епизод 1 ... така.. значи потребителите се оплакват че като някой ги убие и им падат итемите моля някой който разбира да ми пише на скайп: bombataemo да ми го оправи този бъг и 2 бъг има неможе да се въртят крила 3 лвл моля за помощ. предварително благодаря .. и очаквам някой да помогне :(

пробвай с PKDrop = -1 or 0 ;)

Не може,и няма да могат да се въртят 3 лвл крила...това си е от самата версия ,а относно итемите...те падат само ака са под +5 и не са есксълънт....

а ти изобщо чуваш ли се ко говориш (think) личи си че си от супорта на блакму :(

• Like
Reactions: Flame
омфг такъв идиот си просто :x
В ескейпа давах 3лвл крила безплатно на всеки който мине щото през 2 минути ги правех...

Без да убидите не можете просто...Айде като много знаеш,направи ми 3 лвл крила на версия 1.04j!

а ти изобщо чуваш ли се ко говориш (think) личи си че си от супорта на блакму :(

Нeщо против блакму??Когато в твоето подобие на сървър дойдат да играят толкова хора,колкото в блак тогава ми лафи.До вчера приятел уж се пишеше ,лафиме в чата,а сега си много отворен,А БЕ ЦИГАНИН?!?!

Last edited:
Без да убидите не можете просто...Айде като много знаеш,направи ми 3 лвл крила на версия 1.04j!

Ае питаме найкъра къв беше ескейпа а?????

Клип,снимка ми покажи как правиш 3 лвл крила на машината на 1.04j,тогава се бих съгласил с теб ,дори ти се бих извинил!

Клип,снимка ми покажи как правиш 3 лвл крила на машината на 1.04j,тогава се бих съгласил с теб ,дори ти се бих извинил!

xaxhahxahxahxahxhaxhhxahxhaxhxha (rofl)

1.04j = S3Ep1 = Има 3 левел крила

Нeщо против блакму??Когато в твоето подобие на сървър дойдат да играят толкова хора,колкото в блак тогава ми лафи.До вчера приятел уж се пишеше ,лафиме в чата,а сега си много отворен,А БЕ ЦИГАНИН?!?!

тфа че сме лафили да фр-та сме но като не знаиш що говориш няма 3 лвл крила (rofl) личи си колко сте изучили тая играя а доколкото те знам тебе ти не разбираш от нищо така че си мълчи :) тфа е брато колкото и да ме убиждаш не моиш ма саднеш битиви до колкото знам и ти не българче прав ли съм (think) (нито аз сам циганин)

п.п дълбоко в себе си знаеш че не се понасяме щото кой играеше с спееда и пак падаше не знам тфа да ти навява спомени как та садвах (think) уж си от супорта надуваше спееда :)

отново п.п пак и вашето подобие на сървър колко време ви отне си сложите антихак я сега кажи разбирача (think) сподели да чуем кой сървър беше с фулл хакери (think) много разбиращите от както го помня тфа му никога е нямало защита и ся как стана че го сложихте тфа антихак бтв то пак може да махни от длл файла ама аиде :Д ти си разбирача тука няма ко да спорим

Last edited: