не каза че 3 левъл крила немогат да се въртят ..
недей говори че ставаш смешен
Играл ли си с3 еп1,че да си толкова сигурен че са глупости???Защото аз съм играл дълго време такъв сървър и не може да се въртят,започва да ги върти машината и зацепва - нито фелфа,нито пък стават...просто зацепва.
Имам следния проблем и моля за помощ... значи става въпрос за сезон 3 епизод 1 ... така.. значи потребителите се оплакват че като някой ги убие и им падат итемите моля някой който разбира да ми пише на скайп: bombataemo да ми го оправи този бъг и 2 бъг има неможе да се въртят крила 3 лвл моля за помощ. предварително благодаря .. и очаквам някой да помогне
Не може,и няма да могат да се въртят 3 лвл крила...това си е от самата версия ,а относно итемите...те падат само ака са под +5 и не са есксълънт....
омфг такъв идиот си просто
В ескейпа давах 3лвл крила безплатно на всеки който мине щото през 2 минути ги правех...
а ти изобщо чуваш ли се ко говориш личи си че си от супорта на блакму
Без да убидите не можете просто...Айде като много знаеш,направи ми 3 лвл крила на версия 1.04j!
Клип,снимка ми покажи как правиш 3 лвл крила на машината на 1.04j,тогава се бих съгласил с теб ,дори ти се бих извинил!
Нeщо против блакму??Когато в твоето подобие на сървър дойдат да играят толкова хора,колкото в блак тогава ми лафи.До вчера приятел уж се пишеше ,лафиме в чата,а сега си много отворен,А БЕ ЦИГАНИН?!?!