Говорилня

22068_1274677601513_1667138887_673446_6534571_n.jpg

Xaxa

тфа че сме лафили да фр-та сме но като не знаиш що говориш няма 3 лвл крила (rofl) личи си колко сте изучили тая играя а доколкото те знам тебе ти не разбираш от нищо така че си мълчи :) тфа е брато колкото и да ме убиждаш не моиш ма саднеш битиви до колкото знам и ти не българче прав ли съм (think) (нито аз сам циганин)

п.п дълбоко в себе си знаеш че не се понасяме щото кой играеше с спееда и пак падаше не знам тфа да ти навява спомени как та садвах (think) уж си от супорта надуваше спееда :)

отново п.п пак и вашето подобие на сървър колко време ви отне си сложите антихак я сега кажи разбирача (think) сподели да чуем кой сървър беше с фулл хакери (think) много разбиращите от както го помня тфа му никога е нямало защита и ся как стана че го сложихте тфа антихак бтв то пак може да махни от длл файла ама аиде :Д ти си разбирача тука няма ко да спорим

Не съм българче?!?!Къв съм?Циганин като тебе ли??Нали са ми пращали снимки,знам те къв окъден,мазен циганин си.Спийд никога не съм пускал!Признавам си ,че си ме бил,но дали не е защото ти играеше със спийд??Имам една снимка даже на твоя десктоп,където е изблъскана папката HastyMu.За кво ти е ,като не играеш със спийд???За красота??И още повече,че е на десктопа.Eто,сами вижте
2265690w.jpg

Може да е имало хакери,но ПРЕДИ!Я сега ми кажи,някой който използва хак в блак му??

Я вземете си оправете правописа, а после спорете, че направо думи нямам, какви глешки и изкази чета... (rofl)

Я вземете си оправете правописа, а после спорете, че направо думи нямам, какви глешки и изкази чета... (rofl)

Не трябва ли да е "и после спорете"?

МАШИНАТА БОГ said:
Значи момчета на 14 сам тренирам от 5 дена искам да ослабна и да имам плочки на корема.Как да стане номера ще ми кажете ли плсплсплспслпслпслспл моля ви искам за ляотот да направя плочки и големи раце моля помощт

МАШИНАТА БОГ said:
По телевизиата има реклами че за 5 минути на ден се правят мусколи бе не става ли барзо мускола за 2 седмици искам да се стегна сас плочки да сам няма ли как да стане момчета моля помошт

nice, a ?

• Like
Reactions: caRameL
Не съм българче?!?!Къв съм?Циганин като тебе ли??Нали са ми пращали снимки,знам те къв окъден,мазен циганин си.Спийд никога не съм пускал!Признавам си ,че си ме бил,но дали не е защото ти играеше със спийд??Имам една снимка даже на твоя десктоп,където е изблъскана папката HastyMu.За кво ти е ,като не играеш със спийд???За красота??И още повече,че е на десктопа.Eто,сами вижте
2265690w.jpg

Може да е имало хакери,но ПРЕДИ!Я сега ми кажи,някой който използва хак в блак му??

тфа че го иам на декстопа не значи че играя с спеед :) и ако бях спеед нямашe ли да сам баннат някой да е казал BlackHeart е спеед аз не сам чул а доколкото знам имаше преди много хора дето се оплакваха от тебе че си спеед (think) я кажи сега не е ли вярно и ти каам за пореден път аз не съм циганин ! ае брат по добре са скрий щото като не знаиш ко говориш си трай щото хората на тебе ти са смеят не на мене така че малко седни и играи с3еп1 и тогава говори ;)

тфа че го иам на декстопа не значи че играя с спеед :) и ако бях спеед нямашe ли да сам баннат някой да е казал BlackHeart е спеед аз не сам чул а доколкото знам имаше преди много хора дето се оплакваха от тебе че си спеед (think) я кажи сега не е ли вярно и ти каам за пореден път аз не съм циганин ! ае брат по добре са скрий щото като не знаиш ко говориш си трай щото хората на тебе ти са смеят не на мене така че малко седни и играи с3еп1 и тогава говори ;)

Интересно ,ако не играеш с него защо го държиш на десктопа (wasntme)?

• Like
Reactions: caRameL
еми просто е така е за ко ми е иначе в тоя сървър аз не сам чул нито един път да ми кажат спеед лично на мене чувал сам как на карамел му викат спеед пак и си представете че е от супорта тфа как ви се струва нормално сигор (think)

п.п пак и като го играех тфа му преди много време са сещам как карамел ми са молеше да го уча да праи комбо да го науча да бие сички а сега вече е голяма работа :D